hits

Litt om meg


For mange år skrev jeg denne introduksjonen av meg selv: "Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå."

Og dette stemmer egentlig ganske godt enda. Jeg føler meg enda malplassert, samtidig som jeg til en viss grad føler jeg har funnet min plass i verden. Jeg drømmer meg enda bort, og prøver å vise folk hvem jeg egentlig er, isteden for å gjemme det vekk.

Jeg heter egentlig Hilde (selv om kallenavnet mitt er Hildur). Jeg er 24 år og har akkurat flyttet hjemover igjen etter å ha studert dokumentasjonsvitenskap i Tromsø. Jeg kommer egentlig fra Nord-Trøndelag, men har bodd store deler av livet mitt i Nordland. Jeg har mange interesser og hobbyer, kanskje litt for mange, for jeg føler at jeg ikke er sånn skikkelig flink i noen av dem. Dessuten kommer jeg alltid på nye ting jeg har lyst til å prøve, så listen blir bare lengre og lengre. Mine interesser og hobbyer er: Fluebinding, tegning, bøker, dyr, maling, scrapbooking, gaming, youtube, animasjon, hekling, ta bilder, holde på i hagen, natur, oppussing, menneskerettigheter og dyrevern. Jeg har prøvd å luke ut noen hobbyer, men jeg liker dem alle sammen, så isteden har jeg valgt ut noen jeg skal fokusere på. De jeg legger mest fokus på (iallefall i teorien) er: Tegning, youtube og litteratur. Tegning er første steg til å lære seg å animere, samtidig som jeg tegner en del til youtube-kanalene mine. Youtube der lager jeg for det meste gaming-videoer, men blir nok litt mer forskjellig etterhvert. Litteratur da går det både i lesing og skriving, da jeg elsker å lese, og samtidig elsker å skrive. Det å finne på historier, karakterer og egne verdener er noe jeg har gjort siden jeg var ganske liten, og har derfor lyst å utforske om dette er noe for meg. Jeg har laget meg en nettside for skriveriene mine, som heter Hildehogsnes.no, så sjekk gjerne ut den (den er under arbeid enda da)

Det jeg vil skrive mest om på denne bloggen er kreative hobbyer, litteratur, hagearbeid og dyrevern, men ettersom jeg har så mange interesser så blir det litt forskjellig annet også. 

Jeg har en annen blogg, som handler primært om youtube og gaming, men som jeg også legger ut anmeldelser av filmer, bøker, serier osv. Så om det interesserer deg kan du jo ta turen dit også. Den heter MsHildur90.blogg.no

Hva mer? Jo. Jeg er administrator av to gruppeblogger, RageQuit.blogg.no som omhandler gaming og andre "nerdete" ting, og Hobbygruppa.blogg.no som omhandler alt av kreative hobbyer. Begge gruppene er åpne for nye skribenter.

Jeg er veldig glad i dyr, og har for tiden en ørkenrotte ved navn Klara Numel Houdini, som jeg også skriver litt om innimellom. Jeg har tidligere hatt flere ørkenrotter, men ettersom jeg ikke skal ha flere dyr på en stund etter Klara, er hun dessverre alene. Drømmen er å ha flere dyr, men jeg vil ha en fast jobb, trygg økonomi og førerkort før jeg skaffer meg flere dyr. Håpet er å kunne ha hagehøns etterhvert, ettersom jeg allerede har hønsehus, og elsker høns. Jeg har også veldig lyst på både katt og hund. Men dette får vente til livet mitt er klar for flere dyr. Akkurat nå driver jeg å reiser mye mellom hjemplassen min og sør-trønderlag, så passer dårlig å anskaffe seg flere dyr. 

#hildur90 #mshildur90 #hobby #dyr #dyrevern #nordland #dokumentasjonsvitenskap #kreativitet #litteratur

 2 kommentarer

Om det''unaturlige'' (osv)

24.09.2011 kl.15:06

Hei ^^

Jeg kommer også fra nord trønderlag, men bor i Tromsø. Jeg stor trives i Tromsø <3 Jeg syns at nordleninger, Tromsø folket har en mye snillere være måte mot hverandre og mot andre mennesker, og er veldig lette å bli kjent med ^^ Tromsø folket er også mere åpene :D

De har en slillere være måte enn de fleste trøndere, men som jeg har lagt merke til.. Jeg trives ikke i oppvekst byen min i trønderlag, men det er det endel grunner for, men det har ikke noe med familie, venner å gjøre :). Det som kan for ting er vanskelige opplevelser som jeg har opplevd der som gjør at jeg ikke vil være der, men sånn er det for meg...

Det hjelper ikke å bo på plasser/steder hvor man ikke trives, men det hjelper ikke for noen.. Jeg stoooor trives i Tromsø, og der vil jeg bo, men jeg er endel i trønderlag også da..

Tromsø er byen for meg, og jeg er ei mye gladere jente der <3 Jeg kan å snakke Tromsø dialekta, men om jeg bare vil og tør det, tihi. Jeg tør det bare blant venner, og kjæresten min.. Snakker du Tromsø dialekta ?? :) Jeg elsker dialekta, så den er utrolig fin ^^

Hildur

24.09.2011 kl.16:05

Jenta som deler sine sterke or: Hehe, jeg har ikke lagt merke til noe stor forskjell fra nordleninger og trøndere. Jeg har bodd 6 år i nord-trønderlag men det var bare på en veldig liten plass. Og de fleste trøndere jeg kjenner er slekt. Etter de 6 årene, flyttet jeg til nordland, og bodde der helt til jeg flyttet til Tromsø for 3 år siden.

Men jeg tror det er litt tilfeldig når det gjelder om man trives eller ikke. Man kan ikke ta hele trønderlag under en kam osv. For jeg trivdes ikke så veldig godt i nordland, av ulike grunner. Men tror ikke hele nordland er like forferdelig.

Jeg har prøvd å beholde trønder-dialekten min, men jeg har nok tatt opp en del ord og snakkemåter fra nordland. Tromsø tror jeg ikke jeg har fått noe fra. Men vet da aldri. Litt vanskelig å legge merke til det selv. =)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com