hits

Utstyr til ørkenrottene


Som sagt skal jeg få meg ørkenrotter. Men jeg er ikke helt klar enda. Jeg har kjøpt en del ting i dag, og jeg har bur og akvarium + en del småting som var med buret fra før av. Jeg gleder meg virkelig til å få meg ørkenrotter, da jeg ikke har hatt dyr på 5 år, og dessuten har jeg aldri hatt andre gnagere enn kaniner før så er veldig spennende. Jeg vil kjøpe to hunnørkenrotter sånn at jeg har muligheten til å få unger senere vis jeg vil det. Men dette ligger langt inn i framtiden.

 Dette har jeg av utstyr akkurat nå:


Transportbur.


Bur og akvarium.


Deler til buret.


Drikke, mat og løpehjul.


Høy og spon.


Mat, godbiter, chincilla-sand for bading og ull til rede.


Her har jeg begynt å organisere inne i buret, men en del ting mangler enda, og selvfølgelig mangler ørkenrottene da! Og jeg må feste buret og akvariumet sammen, før noe slags levende kan være inni der. Må jo være trygt! :) Ahh dette blir gøy!3 kommentarer

Angela Wille

02.08.2012 kl.17:11

Hei,

Gratulere med nye små venner :) Regner med du har fått de nå ;)

Jeg har også "fått" eller rettere sagt overtatt 2 skjønne ørkenrotte gutter, med navn: Snipp og Snapp :)

de er sååååååååååååå skjønne og herlige små vesen, så angrer ikke på at jeg sa ja, enda jeg er litt skeptisk for rotter ?!

Har bare hatt marsvin og undulat før :)

Har mine i et akvarium, men vurdere å kjøpe et mindre ett, så jeg kan ha halvt gitterbur over, som deg :)

har et 110l akvarie nå.

Lykke til masse, lure du på noe, bare spør :)

Mvh Angela

Hildur

02.08.2012 kl.22:42

Angela Wille: Hehe! Jeg vil anbefale å fortsette å ha det store akvariet. Ørkenrottene mine liker det best å ha et stort akvarium med masse spon enn å ha et lite et med bur over. Mer plass å grave og større plass å springe på.

Angela Wille

12.12.2013 kl.15:03

Hei

Jeg gjorde som du anbefalte :) beholdt det store akvariet, og de koser seg enda skikkelig :)

Har lært de et lite triks, når jeg stikker handa i buret med litt godbit, kommer de hoppende oppi handa ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com