hits

Noen fluer!


Jeg driver litt med fluebinding, men er kanskje ikke så veldig flink. Men for å gi bort til familie og venner som driver med fisking fungerer det jo. Her er noen av dem jeg har laget som jeg ikke har gitt bort ennå:

Hva synes dere?
3 kommentarer

Pål Andreas F. Kolås

29.08.2011 kl.11:50

Etter mine øyne ser dei flotte ut, korleis er fangsten på disse fluene dine?

Har sjølv lyst å begynne med fluebinding, men er blitt berre med lysten.

Det stort sett i sluker (spinnere, skjesluker, sildesluker), wobbler, litt dupp med makk.

Samt du andre heima er blitt glad i otern når me fiske frå båt.

Kunne det vore mulig å få nokon av dei flugene dine =?

Eller kva selle du for..=?

Hildur

29.08.2011 kl.12:04

Pål Andreas F. Kolås: Faren min skryt iallefall av de gule fluene mine.. Resten har ikke blitt prøvd ut enda :) hmm... 10 kr stykke? + porto seff. I butikken kan de jo koste sånn 25 kr men mine har jo ikke helt den samme kvaliteten sikkert ;) Dessuten er det jo ikke sikkert at alle er like fristende for fiskene. Interesert?

Hildur

29.08.2011 kl.12:18

Pål Andreas F. Kolås: 15 kroner er kanskje bedre etter en samtale me pappa :P

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com