Det største jeg har opplevd.


Det største jeg har opplevd noen gang, er kanskje ikke så actionfylt eller tøft, og jeg var ikke spesielt modig kanskje, men det er likevel det største jeg har opplevd av den grunn at det var så sært.

Det var en sommerdag og vi hadde fått kattunger for ca en uke siden, og de bodde inne på ''røykerommet''. Det var et påbygg av huset vårt som ikke var isolert, som foreldrene mine brukte til å røyke i. Jeg gikk ut for å kose med kattungene og oppdaget til min fortvilelse at to av kattungene var døde. De lå der død og var helt stive i kroppen. Men så plutselig begynte den ene kattungen å røre på kjeven, som om den prøvde å mjaue.. sånn skikkelig sakte. Og jeg ble jo livredd, for kroppen dens var jo helt stiv så den skulle jo liksom være død..

Men jeg plukket den opp og begynte å gnu den på magen for det hadde jeg hørt at man skulle gjøre meg hundevalper når de ble født, samtidig som jeg hold den inntil meg for å gi den varme. Jeg tok den med inn og fortsatte med å gnu den på magen, og kroppen dens begynte å bli ''løsere'' og varmere. Den begynte også å lage lyder. Jeg husker jeg gråt og gråt for det var så fælt mens jeg holdt på. Jeg hadde jo null peiling på om det jeg gjorde hjalp den til å begynne med. Nå når jeg tenker tilbake på det, så var jeg ganske snartenkt som kom på det med mageknuing. Jeg tok inn de andre kattungene og moren også men jeg fikk ikke kattungen til å die, så jeg varmet litt melk, og ga den med en skje. Jeg viste jo at katter ikke burde få kumelk men jeg fant ut at det var vel bedre å gi han noe, enn å bare la han dø. Og etter hvert ble den faktisk så bra at han klarte å die moren. Og han overlevde faktisk! Var en skikkelig utrolig god følelse! Å redde et liv er rett og slett det største jeg har opplevd noen gang!

Kattungen fikk broren min, som kalte han for Jonesy (etter en person i en Stephen King bok). Og han levde i mange år.

(Katter og hunder kan også være venner!)

isadoravinn


Stikkord:

9 kommentarer

eg sjår ein hamburgar

02.09.2011 kl.14:15

wow. du er heldig ! :)

mnkri ♥

02.09.2011 kl.14:29

så søt og så bra at den overlevde! :)

Ingrid

02.09.2011 kl.14:37

Så nydelig historie :)

Stine

02.09.2011 kl.14:37

Sv: Tusen takk for det:)

Så bra at det gikk bra da :)

Mia

02.09.2011 kl.14:58

Så bra refleks! Skal huske mageknuing tipset :)

Hildur

02.09.2011 kl.17:11

eg sjår ein hamburgar: Ja var det!

Hildur

02.09.2011 kl.17:11

mnkri : Hehe, ja ikke sant :D kjempebra!

Hildur

02.09.2011 kl.17:11

Ingrid: Takk :)

Hildur

02.09.2011 kl.17:12

Mia: Hehe, ja det må du :P

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits