hits

Froskebaby


Jeg leste et innlegg av hamsternes, som handlet om frosker og padder, og jeg kom på et bilde jeg tok for noen år tilbake som jeg liker veldig godt. Kvaliteten er ikke den beste, men kult bilde.  Jeg har alltid elsket frosker. De er utrolig søte! Bare se her:

- Er ikke det noe av det søteste du har sett?

#frosk #dyr #babyfrosk #nærbilde2 kommentarer

maylen74

03.09.2011 kl.22:51

Takk for kommentaren på min blogg,...selv lastet jeg ned før prøveversjoner av redigeringsprogrammer,..men de funka ikke sånn som de skulle og er lett for at de inneholder virus.

Så da kjøpte jeg meg programmer,..begynte å kjøpe meg billige programmer for å lære meg,..så nå har jeg kjøpt noen dyrere,..som jeg bruker til ulike ting :)

De jeg bruker nå er:

Adobe Photoshop CS5/grafisk design (jeg betale ca 1800,- for det ),..

Adobe Photoshop CS5 ( koster litt over 7000,- ) og Adobe Photoshop Elements

( betalte 1700,- for det tror jeg )

Noen av disse er nettopp kjøpt inn,..men har tidliger brukt

Corel paint shop pro photo x2,..anbefaler den for å lære :)

Håper dette var litt til hjelp,..er også masse videoer på youtube,..

der mange har lagt ut videoer om hvordan man redigerer,..

var der jeg startet å lære jeg også + at jeg feilet mange ganger,før jeg fikk til :)

Ha en flott kveld videre ,..klem Maylen :)

Hildur

03.09.2011 kl.22:57

maylen74: Tusen takk for tipsene :D Skal sjekke ut Corel og se om den er bedre enn den jeg har nå ;) Ha en flott kveld du og!

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com