Vinneren av konkurransen og originale bilder.


Unskyld for at jeg ikke har lagt ut noe siden søndag, spesielt til vinneren av konkurransen. Jeg skal gjøre det godt igjen med å legge ut mange innlegg resten av uken.

Denne konkurransen tror jeg ble litt for vanskelig, så jeg skal prøve å finne på en bedre konkurranse til neste gang. Litt utfordring er bra, men alt for masse blir bare kjedelig.

Vinneren er iallefall Nattehauk med 8 poeng. Gratulerer veldig mye, og takk til dere andre som var med, dere var også veldig flinke!

Her er de originale bildene:

Nr 1: Fugl var alt dere trengte å svare så de som svarte måse osv fikk også rett. 1 poeng.

Nr 2: Fugl, nærmere bestemt due. 2 poeng.

Nr 3: Elg. 1 poeng.

Nr 4: Hund (selv om han ser ut som et lam). 1 poeng.

Nr 5: Geit. Fra en dyrepark i Sverige. 1 poeng.

Nr 6: Fugl, nærmere bestemt en papegøye (vet ikke hvordan papegøye da men). Også fra den Svenske dyreparken. Han kunne snakke. 2 poeng.
Nr 7: Ilder, som spooner. :D 1 poeng.

Nr 8: Sist, men ikke minst: fugl, nærmere bestemt gjess. 2 poeng. (de som skrev kanadagås fikk også rett på det, ettersom det jeg var ute etter va gjess eller gås) :P

Eieren av støvlene i hjørnet er en av mine søte tantebarn foresten! :D

Gratulere igjen Nattehauk!2 kommentarer

Nattehauk

15.09.2011 kl.21:30

Oj så morsomt ^.^ Synes det er spennende med sånne gjettekonkurranser jeg :)

Kommer nok til å snike innom for å se om det kommer flere :) God helg ^.^

Hildur

16.09.2011 kl.17:59

Nattehauk: Hehe, det er bra! :D

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits