Velkommen Ronja og Gobi!


I dag har ørkenrottene endelig kommet! Jeg er så overlykkelig! De er utrolig søte og små. De er ca 5 uker gamle.Den krem-fargede heter Gobi og den brune heter Ronja. Bildene er ganske dårlig da jeg ikke ville plage dem med blitz helt enda, men søtheten deres vises da likevel!!

Turen hjem gikk fint selv om jeg tror de syntes det var litt skummelt å kjøre buss, men da jeg skulle flytte dem over fra transportburet til akvariet og buret kom jeg over to problem. For det første klarte de ikke å gå skikkelig på gitterunderlaget som jeg har i selve buret, så de kan bare være i akvariet, men de lærer det kanskje med tiden, ellers så får jeg kjøpe noe underlag. Og det andre problemet var at da jeg skulle flytte over Ronja til buret klarte hun å komme seg ut fra hendene mine. Hun for å sprang litt rundt på gulvet noen minutter før jeg fikk tak i henne. Jeg bygde en mur av ting så hun ikke kunne springe noen plass også la jeg ned papirkurven min, som hun etter hvert sprang oppi. Og så var det bare for meg å flytte henne inn i buret, noe som faktisk gikk bra denne gangen. Ettersom de ikke kan komme seg opp fra akvariet får de heller ikke tak i drikkeflasken men jeg har satt ut en skål med vann og det har gått fint. Etter det har de brukt tiden sin på å utforske sitt nye hjem (den delen av det de kan i alle fall), grave og sove. Har også sett at i alle fall Gobi har vært å både spist og drukket, så virker som om de har det bra. Veldig fascinerende å sitte å se på hvordan de holder maten med sine små hender, noe jeg synes er utrolig søtt.

Jeg vet de skal være mest mulig alene de første 24 timene, men det var et problem med trappen opp til buret (der de enda ikke helt klarer å gå), så jeg var i fjæra og hentet en stein, vasket den osv, også la den under trappa som støtte. Da jeg prøvde å bare legge handa mi inni akvariet var begge to veldig nysgjerrig og ikke så redd som jeg trodde de skulle være (pga reisen og den lille jakten på Ronja). De kom nesten opp i hånda mi faktisk. Gobi bet meg men tror det bare var litt for å teste for hun virket ikke redd eller aggressiv, og hun bet ikke hull på huden så var liksom ikke så farlig. Jeg må også inn i buret i ny og ne for å ta bort litt skrot fra matskålen og bytte vann til dem, men ellers lar jeg dem være i fred. Har også vært så stille som mulig, hatt headsett på meg når jeg har hørt på musikk og sett tv osv.

Her er et bilde av hjemmet deres, mer eller mindre som det er nå, foruten at den store steinen mangler.Ukens konkurransevinner er: Nattehauk.8 kommentarer

Erika

15.09.2011 kl.21:30

ntaaw, søt<3

Tussi og Lucy

15.09.2011 kl.21:32

nåååww, søte troll :"3

Tenker de blir bortskjemte senere xD

Monica Westermann Evjen

16.09.2011 kl.17:11

Fin blogg : )

Hildur

16.09.2011 kl.18:00

Erika: Ja ikke sant! :D

Hildur

16.09.2011 kl.18:00

Tussi og Lucy: Jepp det blir dem nok, men skal passe på så dem ikke blir alt for bortkjemte :P

Hildur

16.09.2011 kl.18:00

Monica Westermann Evjen: Takk :)

Terje

17.09.2011 kl.02:12

Blir spennende å følge med på disse krabatene fremover :P

GRATULERER!!

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits