Dag 3 med ørkenrottene


I dag er altså dag 3 med ørkenrottene, men det er fremdeles veldig spennende å følge med på dem mens de holder på med sitt. De sitter også å følger med på hva jeg gjør, men de virker ikke så veldig redde for meg. Siden det tidligere innlegget har jeg lagt inn to pappark i 2. og 3. etasje, ettersom jeg har fått info om at det kan være skadelig for dem å gå for masse på gitter, dessuten gjorde det at de ble mye mer aktive i 2. etasjen med en gang. Jeg har derfor flyttet matskålen og vannskålen til 2. etasje, så de slipper å få så masse spon i det. Jeg har fremdeles ikke sett dem bruke vannflasken så jeg får bruke vannskålen litt til. Det de har begynt å bruke siden sist, er faktisk gnagesteinen, som har blitt en stor favoritt, noe som er veldig gøy, og jeg har også sett Gobi gå opp i 3. etasje en gang, så snart kommer de nok til å være over alt i buret.

Jeg prøvde å sette på litt musikk på lavt volum før i dag for å se om det plaget dem men det gjorde det ikke. Så når de våkner igjen skal jeg prøve å sette på musikken litt høyere. Vil jo ta det litt gradvis så jeg ikke skremmer dem liksom så headsettet mitt har blitt mye brukt de siste dagene. Det har også fått meg til å lese en del pensum, ettersom det ikke bråker så masse. Noe som er veldig bra for jeg henger litt etter på skolearbeidet.

I dag da de fikk hver sin godbit, bet Ronja meg, men ikke i redsel eller sinne, og huden ble det ikke hull i. Tror iallefall det er nysgjerrighet. De vokser det kanskje ifra seg etter hvert, så ikke så farlig (håper jeg iallefall).

 

Her er begge to på samme bilde.Ronja smaker på gnagesteinen.

Gobi på vei ned fra 3. etasje.
Ukens konkurransevinner er: Nattehauk.8 kommentarer

Hedda <3

17.09.2011 kl.18:59

så søøt!

Elisabeth ¢¾

17.09.2011 kl.19:01

Så søte da! :D

Hildur

17.09.2011 kl.19:02

Hedda: hehe, ja ikke sant :D

maylen74

17.09.2011 kl.19:32

Takk for kommentar på bloggen min :)

Nei jeg plukket ikke den soppen,..kan meg ikke på sopper :)

Var det den hvite soppen,..den var det masse av,..ellers lite med sopp :)

Men en flott tur da:)

Ha en flott lørdagskveld videre,

klem Maylen :)

Hildur

17.09.2011 kl.19:47

maylen74: Jepp er den hvite :) Er en av de få soppene jeg faktisk kan godt nok til at jeg tørr å plukke dem :P

Ha en flott lørdagskveld du også :)

Maylén

17.09.2011 kl.21:21

kjempesøte ^^

Terje

18.09.2011 kl.01:47

Du får vel skikk på rakkerungene etterhvert :P

Hildur

19.09.2011 kl.17:34

Terje: Håper da det!

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits