hits

Dag 4 med ørkenrotter


I dag har endelig ørkenrottene vært over alt i buret. I går begynte dem å gå opp i tredje etasjen, men de gikk ikke over bruen til den andre delen av buret, noe Ronja gjorde i dag. Som belønning for dette fikk de et par eplebiter og litt havregryn. Det er utrolig hvor glade de er i havregryn, men eplene var det ikke så masse stas å få så de har ikke spist så masse på dem. Men gøy å gi dem litt forskjellige ting uansett. I gårkveld fikk de litt løvetann som falt veldig i smak.. Nam nam!I natt så jeg dem springe rundt som gale etter hverandre, og når den ene nådde igjen den andre så det ut som om dem lektesloss eller noe sånt, nesten som om de lekte sisten. Var iallefall kjempesøtt! De er også veldig søte når de klatrer opp på høyballen som snurrer rundt som bare det.

Jeg har også prøvd å legge godbiter i handa mi og la dem komme opp på den uten at jeg rørte på den, og det gikk bra. De turte iallefall komme opp på den lenge nok til å hente godbitene før de sprang ned til tryggheten i akvariumet. Dessuten var det ingen biting i dag.

De har enda ikke forstått at de kan gnage på dorullen jeg har gitt dem, men de bruker den mer en gjerne til å springe igjennom, og til å gjemme seg. Akkurat nå ligger den nedgravd under masse spon og ting, ettersom de har fikset opp hulen sin litt i dag. De har bygd seg en hule under soppen, hvor de ligger å sover.

Åh så gøy det er å ha fått seg kjæledyr igjen. Jeg har virkelig savnet det!

Her er enda et av mine kjæledyr... Et jeg gjerne skulle vært foruten men...

Herlig å bo i kjeller ja! :D

Ukens konkurransevinner er: Nattehauk.2 kommentarer

Hege

18.09.2011 kl.23:58

Min bloggvurdering:

Litt kjedelig design og eg vil kanskje anbefale deg å gjøre headeren til et stort bilde og ikke flere små av det samme bildet. Men det er min mening.

Du skriver ellers veldig bra!

Liker at du har bilder i innleggene!

Anbefaler deg å ikke bruker smileyer i innleggene ettersom mange syns dette er irriterende og forstyrrende.

ALt i alt en fin blogg.

Hildur

19.09.2011 kl.00:54

Hege: Har ikke gjort noe med designet og vis du har sett på innleggene mine så har jeg prøvd å lage ny header. Ellers takk for vurderingen. Skal prøve å kutte ut smileyene ;) ;) ;) ;) der var det ut av systemet...

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com