Dag 5 og 6 med ørkenrotter


Jeg skrev ingenting om ørkenrottene i går fordi jeg var litt smådårlig så gadd ikke.

I går så jeg Ronja drikke fra vannflasken for første gang, noe som er veldig bra. One down, one to go. De har også virkelig fått øynene opp for høyballen, så i dag da jeg sto opp var den nesten helt tom. De har også fått gulrot, noe som falt i smak, men det virker nesten som om de likte dem bedre når de hadde ligget en stund. Det samme gjaldt eplene. Eller så var dem bare ikke sulten når de fikk maten.. De har heller ikke brukt løpehjulet noe, annet enn til å sitte og klatre på.

De har blitt mye tøffere med å komme bort til handen min. Gobi klatrer gjerne opp i handen min, selv om hun ikke blir der så veldig lenge, og selv om Ronja er litt mer forsiktig så har jeg faktisk fått strykt henne på ryggen et par ganger uten at hun brydde seg. Litt gøy!

Siden jeg ikke har tatt noen bilder så har jeg tegnet et veldig flott bilde!

Ukens konkurransevinner: Veronica!4 kommentarer

Karoline - Foto og livet !

20.09.2011 kl.19:23

Det e gøy med rotter :D

Hildur

20.09.2011 kl.19:46

Karoline: Egentlig er de nørmere beslektet med hamster og mus, enn rotter! Eneste grunnen til at de kalles ørken''rotter'' er pga den lange halen. ;)

Pompel & Pilt

20.09.2011 kl.20:16

Jeg kjøpte ett løpehjul til mine ørkenrotter, men alt de gjør er å gnage på det! Jeg begynner å lure på om de i det hele tatt skjønner hva det er til... Pompel & Pilt bruker å drikke samtidig fra vannflasken. Det er så søtt å se på! Har du prøvd å bade dine to? (I badesand så klart!) Fin tegning btw! :D

Hildur

20.09.2011 kl.21:09

Pompel & Pilt: Hehe, ja ikke sikkert de fatter det. Hørtes skikkelig søtt ut at de drikker samtidig :D Har ikke prøvd badesand enda men har kjøpt inn så jeg har. Kanskje jeg skal prøve det i morgen? Hvor mye sand bruker du når du bader dine?

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits