Dag 7 med ørkenrotter


I dag har jeg og ørkenrottene vært veldig sosiale. Etter at jeg hadde vært å gått byvandring med klassen, hvor vi så på hvordan ulike tegn og symboler er brukt i sentrum, ga jeg ørkenrottene havregryn fra handa mi, og da så jeg ut vinduet at ungene til hybelvertene og en kompis sto der og så på ørkenrottene derfra. Jeg sa at de kunne komme inn og de kom inn å så på dem. Tror ørkenrottene likte det. Senere på kvelden kom ei vennine og hun fikk prøve å gi dem havregryn fra handa, noe som også gikk bra.

De tørr nå å sitte lenge på handa mens man beveger den litt, noe som er veldig gøy! Men det skjer bare når det er godbiter der. Ronja turte også å lukte på nesen min i dag. Føltes ganske merkelig å kjenne værhår mot nesen da men!

Ronja og Gobi har også fått litt dopapir i dag, og det tok ikke lang tid før de dro det med seg mot hulen sin og begynte å tygge det i stykker. Veldig bra at de likte det og at de faktisk forsto hva de skulle gjøre med det.

Men nå skal jeg legge meg, ettersom jeg har sovd alt for lite i natt!

Ukens konkurransevinner: Veronica!2 kommentarer

Pompel & Pilt

22.09.2011 kl.21:30

Aww så søtt! Pompel & Pilt elsker å gnage på doruller (Pompel mest, men han gnager jo på alt :D)

Hildur

22.09.2011 kl.21:47

Pompel & Pilt: Hehe :D Bra dine har fattet det iallefall.. Jeg trudde dorullene kom til å forsvinne kjempefort så jeg har spart opp doruller helt siden jeg fant ut jeg ville ha ørkenrotter :P Nå står de bare å tar plass.

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits