Temming og litt ommøbelering


Jeg bruker tid hver dag på å få ørkenrottene til å bli vant til å bli håndtert. De kan jo ikke komme ut av buret enda fordi de er så ville og jeg kan ikke løfte dem opp for se etter skader osv. Akkurat nå er de så tamme at de kommer til handen min og tørr å komme oppi den for å spise godbiter som havregryn. De har også turt å komme bort til nesen min et par ganger vis jeg står helt i ro.

Her er noen bilder av temmingen. Litt dårlige bilder fordi jeg bare bruker mobilen. Den har en litt mildere blitz enn det skikkelige kameraet mitt.
Jeg har også flyttet litt på steinen jeg har under trappen opp til 2. etasjen. Dette fordi ørkenrottene har blitt litt større og jeg er redd at de blir sittende fast der når de blir enda større. Vet ikke om forskjellen vises så godt, men ble ca flyttet en cm ekstra fra glassplaten.

Før: 

Etter:Og ja jeg bruker blå ulltråd til å holde sammen buret og akvariet. :P

 

Her er søtingene mens jeg holder på å ommøbelere.Ukens konkurransevinner: Veronica!6 kommentarer

Helene Nicoline

23.09.2011 kl.17:23

Fine bilder! Komenter gjerne tilbake :D

Hildur

23.09.2011 kl.17:34

Helene Nicoline: Tusen takk, men nei takk. Hadde du latt vær å spørre om kommentering så hadde du ganske sikkert fått en kommentar.

Om det''unaturlige'' (osv)

23.09.2011 kl.17:44

Det er veldig sant det som du sier.. Tusen takk for det:)

Hildur

23.09.2011 kl.17:49

Jenta som deler sine sterke or: Vær så god :)
Jeg har temmet alle gangerne mine ved å ta en ut av buret, holde dem med hul hånd og lagdt den andre hånden over. Så sitter jeg helt stille mens den romstrerer, med en gang den blir rolig har jeg åpnet hendene forsiktig og den har fått stikke frem hodet for å lukte litt. Da blir den vant til lukten av deg og den føler trygghet! :))

Lykke til videre med temmingen av søtsakene dine :))

Hildur

23.09.2011 kl.19:01

Forfatteren av mitt liv: høres bra ut :D Men jeg vet ikke helt om jeg kommer til å få tak i dem. De er ganske skvetne og raske. Og jeg har ikke hatt andre gnagere enn kaniner før. Dessuten biter de litt :P Kanksje jeg skal prøve det om en stund.

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits