hits

Usosiale ørkenrotter


I dag har jeg nesten ikke sett Ronja og Gobi. De har vært i hulen sin, som nå er gjennombygget, hele tiden så og si. De sover der og når de våkner driver de å fikser på hulen.  Jeg har faktisk måtte se etter et par ganger for å se at de ikke hadde dødd. Føler meg nesten utelatt! Men bra tegn på at de driver på å styre slik vil jeg tro.

På lørdag fikk ørkenrottene inn det siste huset i buret sitt og de elsket det. De sprang inn i det, klatret på det og gnagde litt på det. Det eneste negative med det er at nå når jeg gir dem godbiter i handa mi så fyller de ofte munnen sin før de gjemmer seg i huset. Så når jeg skal bytte spon osv, så må jeg omorganisere litt. I går, altså søndag, fikk de en skål med sand, for å bade i... Men de forsto ikke helt at de skulle bade i sanden. Det første de gjorde var å begynne å grave under selve skålen, så nå er det bare spon under halve skålen. Den sitter heldigvis fast mellom akvariets vegg og steinen, så det er ikke noe mulighet for at den faller ned på dem. De har gravd litt i sanden da.. Så kanskje fatter de det snart og jeg har ikke helt hjerte til å ta ut skålen når de har vært så flink til å grave under den.

Men de har likevel blitt litt smartere! De har nemlig begynt å spise på dorullen (bevis lengre ned).

Bilder:

Nytt hus og druespising!Skål med sand.Dorull.

Søtt bilde av Ronja! (Synes hun er så mye vanskligere å få tatt bilde av)

Forresten:

- Er det noen som vet hvorfor blogg.no ikke finner visse bilder på dataen min? Var samme fil-type og ikke skjult eller noe sånt.. Og når jeg lagde kopi av det fant jeg det med en gang. Og nei jeg har ikke bare oversett det.

- Er det noen som vet hvordan man får bilder opp på siden av innleggene? Altså i ''margen''.9 kommentarer

Annelin Nordbø Selje

26.09.2011 kl.20:48

Åh, herregud så utrolig søte, de minner meg som de eg hadde, eg hadde to knall svarte med hvite prikker under hode, Lilli og rosin heitet de. Men de døde rett før jul 2010... Men de var kjempe søte, du er utrolig heldig som har de :) Stå på videre!

Miss AJ

26.09.2011 kl.20:56

Åå hellan dussen så nusselige :D

Pompel & Pilt

26.09.2011 kl.21:12

Aww så søtt :D Jeg tror nok at de kommer til å skjønne det med badesanden etterhvert. Pompel & Pilt vet ihvertfall hva de skal gjøre når jeg setter "badekoppen" deres inn :P Aner ikke hvordan man lærer ørkenrottene til å bade, så du får bare vente å se :D

Ayla Kristine

26.09.2011 kl.21:54

haha, kos! :) søte rotter!

nei, vet ikke hvorfor.. men det skjer med med meg også!

Hildur

27.09.2011 kl.15:43

Annelin Nordbø Selje: takk :D TRist at de døde da! Ble de gamle?

Hildur

27.09.2011 kl.15:44

Miss: Jepp ;)

Hildur

27.09.2011 kl.15:44

Pompel & Pilt: Håper det. Så at Ronja la seg ned i sanden og nesten dro seg litt framover. Kanskje det er første skritt mot bading?

Hildur

27.09.2011 kl.15:45

Ayla Kristine: hehe ok :)

Pompel & Pilt

28.09.2011 kl.21:54

Ja det kan være ett skritt mot det :D

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com