hits

Internett-abstinens


Da har jeg vært uten internett i to døgn, og jeg må nok innse at jeg har en veldig stor og skummel avhengighet: jeg er avhengig av internett! Når internetten først forsvant var det ikke så næye. Det var midt på natta og jeg skulle jo uansett sove. Men dagen etter var helt forferdelig! Jeg dro faktisk til byen og shoppet litt og spiste middag med ei vennine bare for å komme meg bort fra den triste sannheten at det var ingenting jeg kunne gjøre for å få nett noe fortere. Jeg kjøpte meg en duk, ei bok, en kopp (til ørkenrottene), en skål og en søt liten gammel kanne på fretex, og to dvd-er på platekompaniet, den siste pirates of the carabean-filmen og den første narnia-filmen, så jeg iallefall skulle ha noe å gjøre vis nettet enda ikke var kommet tilbake.

Vasen er en gammel en, men ettersom det var samme stil som skålen fikk den være med på bildet.


Filmene.
Og internetten hadde selvfølgelig ikke kommet tilbake.. Så jeg gikk til hybelverten for å spørre om de viste noe om hvorfor jeg bare hadde lokal nett, og ikke noe ''skikkelig'' nett, men de hadde selvfølgelig ikke nett og det var ikke deres feil. De savnet nok også nettet veldig for de hadde brukt hele dagen til å vaske og rydde. Så jeg satt meg ned og så pirates-filmen, men det gikk opp for meg etter hvert at jeg ikke kom til å følge med så masse på den, for hvert tiende minutt måtte jeg sjekke om nettet hadde kommet tilbake.

Når jeg våknet i går var jeg helt sikker på at nettet hadde kommet tilbake. Jeg hadde til og med tatt med dataen på senga, sånn at jeg kunne gå på nett med en gang jeg våknet. Men nei da! Ingen internett! Så jeg begynte å prøve å gjøre andre ting, jeg tegnet, leste litt pensum, ryddet og fikset buret til ørkenrottene, men ingenting var spesielt morsomt eller interesant ettersom jeg gikk hele tiden å lengtet etter å få internett tilbake. Jeg savnet bloggen, facebook, nyheter og sjokkerende nok skolen sin hjemmeside (tenk om jeg hadde fått en mail). Men til slutt ga jeg på et vis opp. Ettersom internetten, den søte morsomme internetten, hadde vært borte i to døgn var det mulig at den ble borte mye lengre. Jeg måtte bare klare meg uten den.

Jeg fant også ut at jeg har en nytt kjæledyr:Så når jeg skrudde på dataen i dag tenkte jeg faktisk ikke så mye over internetten lengre. Jeg ville bare se en episode House og slappe av. Og plutselig oppdaget jeg at internett-ikonet hadde en blå prikk over seg, og jeg ble fra meg av lykke, og trykte meg inn på facebook, der det hadde skjedd kjempemasse siden sist jeg var der. Så måtte jeg inn på VG for å se om det hadde skjedd noe nytt i verden, noe det hadde. Også måtte jeg inn på bloggen min. Har så masse å skrive om så i dag kommer det sikkert til å regne innlegg fra meg. Sorry på forhånd for dette!

Verdens herligste ikon:

Det har iallefall gått opp for meg at jeg er litt for avhengig av internett, noe sikkert mange på min alder er.

De sier at første steg til å bli kvitt et problem er å innrømme at man har et!

 

Q: Noen som kjenner seg igjen i dette?Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com