Snille hybelverter og 4200 kr ekstra!


Jeg føler jeg har vært skikkelig heldig med de hybelvertene jeg har nå.  Vis det er noe jeg trenger hjelp med er det bare å spørre og de fikser det så og si med en gang, og de er veldig hyggelige! Og det er absolutt flott å få besøk av hybelverten når de kommer med rykende ferskt hjemmebakt brød!

Vi fant ut at det var fukt på soverommet, noe som ikke er helt bra, spesielt ettersom senga mi står helt inn i veggen og får mugg på seg. Så nå er de igang med å bygge en seng til meg, som er litt kortere, og de har fikset grunnen til at det var fukt der. De skal også fikse sengen min så det ikke er så masse flekker på den (av mugget altså) og plassere den i sin egen kjeller til oppbevaring. Og det beste av alt er at jeg slipper å betale den her månedens husleie!

Altså har jeg 4200 kr ekstra neste månede og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med dem. Det smarteste har selvfølgelig vært å legge det inn på sparekontoen, men samtidig har jeg litt lyst til å bruke det på noe som gjør meg glad. Jeg er ikke en av disse ''material girls'', men penger kan på et vis kjøpe lykke. Jeg er ikke så interesert i å kjøpe klær eller smykker for pengene, og iallefall ikke lykkepiller, men jeg har veldig lyst til å begynne å ta ridetimer. Jeg har alltid elsket hester, men har aldri hatt råd til å ta ridetimer ettersom det kostet sånn 300 kr for 45 minutt der jeg bodde. Naboene mine hadde hester, men det var sånn små shettlandsponnier, så alt vi kunne gjøre med dem var å kjøre vogn, noe som var ganske gøy faktisk.

Samtidig tenker jeg på alle andre som har det så mye verre enn meg. Folk sulter faktisk ihjel mange steder! Og så mange dyr blir plaget og torturert for menneskers gede. Og her sitter jeg med så masse unødvendige greier. Jeg har kjæledyr, diger haug med bøker, pynteting og mange elektriske dippedutter. Jeg har vannkoker, selv om det ikke tar så veldig lang tid å koke opp vann i en vanlig kasserolle for eksempel. Og det skal ikke så mye til for å hjelpe dem som ikke har noen ting, og likevel bruker vi her i Norge kjempemye penger på dritt vi ikke trenger. Vi er rett og slett egoistiske.

What to do?4 kommentarer

NEPAZ

01.10.2011 kl.16:05

Jeg ville spart dem :D

Ja, vi i Norge bruker alt for mye penger... :-/

Hildur

01.10.2011 kl.17:35

NEPAZ: Jo det er jo også en mulighet. Men jeg føler jeg egentlig har nok penger spart opp for en stund :)

NEPAZ

01.10.2011 kl.18:22

Hehe, sliter med å bruke dem jeg ;D

Hildur

01.10.2011 kl.18:44

NEPAZ: fornuftig å spare da :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits