hits

Første luftetur video


Da har ørkenrottene vært på sin første luftetur på badet, og jeg tror de likte det. Til å begynne med var virket det som om det var veldig skummelt men etter hvert ble de litt roligere. Men de var utrolig vanskelige å få tak i når de skulle inn i buret igjen. Nesten så jeg begynte å bli litt irritert, men det gikk da bra, og nå er begge to trygt inne i buret igjen.

Her er en liten video av dem mens de var på badet. Dere burde skru av lyden da det eneste dere uansett får høre et den hersens viften på badet... Enjoy!


video:mov000133 kommentarer

Pompel & Pilt

09.10.2011 kl.19:45

Aww så søte de er :D

Hildur

10.10.2011 kl.01:04

Pompel & Pilt: Hehe, ja ikke sant!

Terje

27.10.2011 kl.03:29

Fint bad, men det er jo stappfullt av skadedyr :P

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com