Jobbe som frivillig i dyrebeskyttelsen!


Jeg har veldig lyst til å jobbe som frivillig i dyrebeskyttelsen. Har tenkt lenge på at jeg har lyst til å gjøre noe mer aktivt for dyrene. Noe har jeg gjort allerede: jeg har prøvd å opplyse folk om hvordan dyrene faktisk har det (de fleste bryr seg faktisk ikke), spise mindre kjøtt (jeg kan ikke bli vegetarianer da jeg nesten ikke liker noen type grønnsaker) og gitt litt penger i året til diverse formål. Men jeg føler jo ikke at dette har så veldig stor betydning, spesielt ettersom jeg bare blir stemplet som en hippie uten noe slags verdensforståelse bare fordi jeg synes dyrene har det utrolig dårlig, til og med i Norge. Noen folk bruker også den unnskyldningen at de blir så trist av å tenke på alt det fæle som skjer i verden, at de rett og slett bare må lukke det ute.. Litt feigt må jeg si. Vis alle hadde gjort litt hver, hadde det jo ikke vært noe problem.

Eneste problemet mitt med å jobbe som frivillig, iallefall før jul, er at jeg tror jeg ikke får tid til det. Jeg henger litt etter på skolearbeidet, så jeg må nesten konsentrere meg om det. Jeg vil ikke bli en evig student som må ta ting på nytt igjen.

Men etter jul SKAL jeg begynne å jobbe som frivillig. Det føles jo så godt å vite at man gjør noe som faktisk hjelper.

I dag har jeg iallefall bestilt meg to topper fra dyrebeskyttelsen sine sider for å støtte dem litt. Dessuten har jeg bestandig hatt lyst på klær som faktisk har litt mening.


(Dyrisk og wear your own skin) Bildene tilhører dyrebeskyttelsen.

Gleder meg til de kommer!

#dyr #fosterhjem #frivillig #kjæledyr #husdyr #dyrebeskyttelsen #skjorte #dyrebeskyttelsentromsø9 kommentarer

betinadurmisi

11.10.2011 kl.16:26

åå, det er koselig! :) Fin blogg!

Kaja

11.10.2011 kl.16:27

Så koselig skrevet :)

hildeslillehjorne

11.10.2011 kl.16:33

Synes det er utrolig fint at du bryr deg! :)

Jeg har selv vært beredskapshjem for katter for dyrebeskyttelsen :) Er kjempegivende når man greier å gi dem et nytt permanent hjem, og det å vite at de har det godt når de er hos deg og ikke ute i kulda...

Ta gjerne en titt på bloggen min :)

maalingarnes

11.10.2011 kl.16:36

Først & Fremst : Utrolig fin blogg du har.

Jeg har også utrolig lyst til å jobbe i dyrebeskyttelsen! Det har jeg vært innom MANGE ganger. Men siden jeg bare er snart 14 år, må det nok bli en stund til.. Men, det skal skje! Og ja, jeg kjenner meg igjen i dette! Jeg har sagt til folk alt mulig om dette, og prøvd å spredd det, men folk sier bare : okey,men vi kan ikke gjøre noe med det. og jo, det kan vi faktisk ! har også en t-skjorte fra dyrebeskyttelsen der det står : Jeg ♥ Dyrebeskyttelsen! Støtter dem fult og helt, og er utrolig takk-nemlig for at de startet "dyrebeskyttelsen" . Når jeg flytter ut, og sånne ting, skal jeg uansett ha en hund der ifra. Har sett SÅ mange videoer og opptak fra dyremisshandlig og pelsdyrfarmer. FÅ EN SLUTT PÅ DET, sier nå bare jeg..

Kom gjerne innom å kommenter på min blogg og <3

Hildur

11.10.2011 kl.18:25

betinadurmisi: hehe, takk ;)

Hildur

11.10.2011 kl.18:26

Kaja: Takk :D

Hildur

11.10.2011 kl.18:29

maalingarnes: Hehe, ja du får bare vente til du blir litt eldre :) Bra du støtter dem og sprer budskapet iallefall, selv om mange ikke bryr seg nok til å gjøre noe med det. Enda en ting som er veldig trist er jo at dyreplageri går mer eller mindre ustraffet i Norge. Hørte om noen som ringte politiet fordi naboen hadde drept katten dems fordi den hadde tisset i garasjen hans, og de fikk til svar at de ikke hadde tid til sånne saker. Som om det ikke betyr noe at han faktisk drepte katten deres pga en bagatell!

Linn

12.10.2011 kl.17:44

Det er helt sant, og fryktelig trist at mange vet hva som skjer, men velger å ikke gjøre noe. Har selv veldig lyst til å være midlertidig hjem for katter, men har ikke mulighet til det. Ikke nå hvertfall. Ønsker alltid at det var mer man kunne gjøre. Får så utrolig vondt av dyr som lider.

Hildur

15.10.2011 kl.15:18

Linn: ja ikke sant! Det hadde vært koselig å vært midlertidig hjem for dyr. Jeg får lov til å ha burdyr på hybelen (altså ikke katter og hunder), så jeg vurderer det. Kan alltid lage plass til et ekstra bur :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits