Vurderer ''ukas gladnyhet''


Jeg vurderer å skrive et innlegg i uka som handler om glade nyheter. Jeg føler at det er alt for enkelt å se alt det onde i verden, mens man på et vis glemmer det gode som skjer. Jeg skriver en god del om dyreplageri og diverse andre nyheter, og det kan kanskje gjøre at bloggen min blir veldig negativ.

Dessuten gir det meg motivasjon til å må inn på bloggen iallefall en gang i uken.. Har jo også brukt å hatt søndagens konkurranse.. Men den har jeg på et vis glemt de siste ukene. Må nok begynne med den igjen, så i morgen må dere komme innom å bli med i konkurransen!

Bilde av ene påfuglen og fasanen vår!

Q: Hva synes dere om denne ideen?Én kommentar

camilovestvdandspn

15.10.2011 kl.16:47

Liker den

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits