Ørkenrottenes ønskeliste


Vel... egentlig min ønskeliste.. Men tingene er til ørkenrottene da..


Hengekøye.. Trenger ikke være akkurat denne da den var akkurat for stor. Vil helst ha en trekantet.


Et lite klatrestativ. Så litt morsomt ut iallefall. Tro om ørkenrottene er enige med meg?


Et trehus med litt klatremuligheter. Ikke like morsomt som det ftidligere men utrolig søtt!


Tunnel-ting i tre. Ser kjempekult ut. Ser for meg hvordan ørkenrottene ville gravd den ned og brukt den til å lage et hemmelig hus jeg aldri får tilgang til. Denne vurderer jeg på det sterkeste å bestille. Eventuelt få foreldrene mine til å bestille den så jeg kan ha den i ferieburet.


En vippeting. Denne er jeg litt usikker på da jeg lurer på om ørkenrottene kanskje kan sette fast halen i den? Vis ikke hadde den nok vært kul å hatt.Problemet med alle disse tingene (foruten hengekøya) er at det jeg egentlig trenger (foruten til ferieburet) er små ting for å ha i tredje etasje, hvor jeg har litt liten plass, samt en hengekøye. Er det noen som har tips tar jeg gjerne imot dem. Vurderte nesten å bare klippe en ullsokk så den ble litt mindre og kortere å legge den inn til dem liksom.. Alt de har i tredje etasje er matskålen, drikkeskålen og drikkeflasken. + et par ubrukte greiner.

Noen som har noen tips?

Og er vippetingen farlig for ørkenrottene?


8 kommentarer

Youknow

15.10.2011 kl.19:40

aww! <3

IDINE<3

15.10.2011 kl.19:41

søtt :)

nina moen carstensen

15.10.2011 kl.19:43

elsker å kjøpe utstyr til dyrene mineee. : D
Kuult :D æ har sikkelig lyst på rotte eller noe sånt men pappa hater de dyrene :(

Shelly

15.10.2011 kl.19:56

Årh, får du alt det blir det et lykkelig dyr du har ! =)

ha en fin lørdag! =)
Ørkenrotter er jo ganske så glade i å gnage, så jeg ville vært forsiktig med tre-ting :) Jeg gav mine steiner fra hagen til å klatre på, og dorullet og tørkerull-papir til å gnage på :-)

Hildur

15.10.2011 kl.20:32

Dragejenta: Har et trehus fra før av.. Men de har ikke gnagd så mye på det faktisk. Bare litt på taket liksom. Men jeg kjøper ikke treting til dem og tror de kommer til å vare evig for å si det sånn :P

Terje

27.10.2011 kl.03:15

Synes hengekøya du lagde var mye bedre ;P

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits