Venneforespørsler og sinte mailer!


Jeg har begynt å lure på en sak. Hvorfor sender folk venneforespørsler til meg? Er det fordi dere har lyst til å følge bloggen min og kommentere i ny og ne? Har vi felles interesser? Eller er det fordi dere leter etter nye lesere og kommentarer?

 Altså det er utrolig mange som vil legge meg til som venner som har null interesser felles med meg, kommenterer aldri på bloggen min (jeg mener at når man sender venneforespørsel til folk bør man også kommentere på bloggen deres) og så lite lesertall som jeg har i forhold til venner tviler jeg sterkt på at de fleste legger meg til for å lese min blogg.. Jeg står da igjen med denne tanken om at folk bare legger meg til for å få flere lesere og kommentarer og det er jo utrolig tåpent og litt småpatetisk!

Det å blogge handler jo ikke bare om leser- og kommentartallet. Det handler om å skrive om det man interesserer seg for, og å lese andre blogger man interesserer seg for. Så kan dere ikke bare kutte ut å sende meg meningsløse venneforespørsler. Det er bedre med kvalitet enn kvantitet for å si det sånn!


Kanskje er jeg i et dårlig humør i dag.. Jeg har sendt mail til blogg.no om den forferdelige reklamen jeg skrev om i forje innlegg. Tror jeg kanskje var litt krass.. Fikk svar at blogg.no ikke hadde noen kontroll over reklamen og at de derfor ikke kunne gjøre noe med det. Reklamen var godkjent for mange nettsider. Også begynte personen å forklare meg hvordan reklamene henger ihop med hva vi skriver om, men hva har vel utroskap å gjøre med at jeg er syk og hører på Ryan Adams??? Også begynte personen å skrive om at hun ikke viste om noen bloggsider som ikke hadde reklame, som om det var selve reklame-delen som plager meg.. Irriterende! Synes de i det minste kunne brydd seg litt mer om det... Men men..6 kommentarer

NEPAZ

18.10.2011 kl.17:56

Fellesinteresser og så leser du bloggen min :)

Hildur

18.10.2011 kl.19:47

NEPAZ: Hehe, ja :D Bloggen din er koselig :) Dessuten kommenterer du jo tilbake :)

Emelie

18.10.2011 kl.20:19

Jeg legger aldri til folk hvis ikke jeg liker bloggen dems. Det er lettere å følge blogger når man er venn med de. Men selv får jeg også utrolig mange venneforespørsler av folk jeg ikke aner hvem er...

Maria

18.10.2011 kl.22:07

Helt enig, fikk sånn 50 forespørsler første uka:) Lykke til i konkurransen min

Hildur

19.10.2011 kl.18:05

Emelie: Hehe, det er fornuftig av deg :) Jeg bruker også å legge til blogger jeg liker som favoritter på nettleseren min. Da trenger jeg ikke på inn på blogg.no hver gang jeg vil lese bloggene til vennene mine :)

Hildur

19.10.2011 kl.18:06

Maria: hehe, tusen takk ;) Den første uken i bloggverdenen vet jo ikke helt folk om de blir å like bloggen eller ikke så det er jo dumt ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits