Onsdag = Ukas Gladnyhet!


Jeg synes det er alt for masse fokus på det negative her i verden, og derfor skal jeg begynne å ha et innlegg hver onsdag som heter Ukas Gladnyhet. Jeg begynte i går å lete etter nyheter som kunne passe i dette innlegget, men det viste seg å være vanskligere enn jeg trodde.

Det nærmeste jeg kom var nyheten om han soldaten fra Israel som hadde blitt sluppet løs fra fengsel til hamas mot at over 1000 kriminelle hamasfolk slapp ut for de hadde sonet ferdig... Noe jeg ikke synes er en så veldig bra nyhet. Bra for soldaten som ikke fortjenet å være i fengsel.. Men det er jo ikke bra at over 1000 folk som fortjener å være i fengsel blir sluppet løs. Alle de over 1000 trenger jo ikke være kriminelle, men likevel..

Men i dag klarte jeg endelig heldigvis å finne ikke bare en, men to gladnyheter. Tenkte jeg kunne ta med begge ettersom dette er det først Gladnyhet-innlegget mitt. Så her er dem:

Intakt vikingbåt funnet i Skottland.


 

Vikingbåten antas å være over 1000 år gammel, og krigeren den har blitt gravd ned sammen med virker å være i høy rang. De fant et rikt dekorert sverd, ei øks, et skjold og et smykke ved siden av båten. Gjenstandene som lå i graven er godt bevart, og det gjør dette til en av de viktigste norrøne gravplassene som noen gang er funnet i Storbritannia ifølge arkeologen Hannah Cobb.

Artikkelen finner du her.

Strandet på øde øy i  to uker - reddet ved en tilfeldighet.


 

russiske redningsmyndigheter var på leting etter to savnede da de plutselig så en mann krabbe ut av en hule og vinket til dem. Det viste seg at mannen hadde vært fast på den øde øya i hele to uker og hadde levd på saltvann og sjøgress. For å overleve det kalde været, som var nært frysepunktet hadde han gravd en hule i jorda. Etter at de reddet han, fikk han medisinsk hjelp og tilstanden hans ble beskrevet som alvorlig men ikke kritisk.

Artikkelen og video av redningen finner du her.

Jeg synes det var skikkelig koselig da de ga han mat og drikke på helikopteret. Tenk hvor godt det måtte smake!Én kommentar

camilovestvdandspn

19.10.2011 kl.18:45

WoW..

Så kult.

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits