Ny lærdom


I går lærte jeg faktisk to nye ting om ørkenrottene. Nr 1: Vis de blir redde tramper de med bakbena. Jeg har brukt å ligge på magen i gulvet når de er ute å springer, og da springer de over meg og til og med inni klærne mine (noe som er litt ubehagelig). Så jeg tenkte jeg skulle legge meg på ryggen å se hvordan det gikk, men da ble de plutselige kjemperedde. Var litt merkelig for jeg hadde ikke gjort noen brå bevegelse eller noe. Gobi satt under vasken og så på meg mens hun trampet med bakbena. Men med en gang jeg satt meg opp, begynte de å springe rundt meg og over meg igjen. nr 2: Ronja er utrolig flink til å klatre. Hun forsvant plutselig opp en håndduk som hang på veggen, og klatrer rett opp nesten en meter før hun datt ned. Gikk heldigvis bra med henne, da jeg klarte å legge en haug andre håndduker under før hun datt. Ganske kult da! De har også denne helgen hatt en overflod av doruller å kose seg med, ettersom jeg har spurt en god venninne om å spare på dorullene sine og gi dem til meg. Så på fredag fikk jeg  6 doruller av henne!


Nom nom! Takk tante M for dorullene!4 kommentarer

DeRimala

23.10.2011 kl.16:39

sv; ja har hørt at det linkes til hv man skriver om men ser ingen sammenheng likevel.. er jo helt utrolig! Er nok flere som har reagert, men burde vel heller vært forbudt..alt mulig annet er jo forbudt å reklamere for så hvorfor ikke dette?!?!!

Hildur

23.10.2011 kl.17:29

DeRimala: Ja synes jeg også. Det å ha reklame for dating-sider godtar jeg men ikke når de vinkler det på den måten..

Linn

23.10.2011 kl.22:33

De er litt som kaniner altså, de også tramper med bakbena hvis de er redde. Dette for å varsle resten av flokken om at det er fare på ferde. Bra at du lar dem løpe litt fritt, fremfor å ha dem i bur hele tiden. :D

Hildur

24.10.2011 kl.01:08

Linn: hehe ja, men først tenkte jeg at hun sikkert hadde noen slags sykdom. (er helt ny på smågnagere så er litt overbeskyttende)... Har hatt kaniner før, men de stampet aldri med bakbeina. De ble vel aldri redde nok og det er jo forsåvidt bra :P Jeg bruker å ha dem ute ca en time om dagen, hvor de for springe fritt på badet. Der har leg lagt ut litt forskjellige greier de kan utforske. Et par skåler, håndduker, papp-ting og et pledd. Veldig gøy å se på dem løpe rundt.

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits