hits

Tjene penger på folks død.


Jeg blir litt gal av hva folk prøver å tjene penger på. Steve Jobs døde for en måned siden, og allerede har de kommet ut med en bok om livet hans. Det synes jeg er veldig sykt. Burde de ikke vente litt før de prøver å tjene penger på døde folk? Sitter de bare å venter på at kjente folk skal dø så de kan gi ut bok om dem?

Jeg synes det er respektløst. Greit å gi ut bok om folk, for det er jo kult at man kan få vite mer om den personen, men de burde vente litt mer enn en måned. Var litt det samme når Jackson døde. Med en gang hoppet gribbene over minnet av han og prøvde å tjene penger på døden hans, noe de klarte for å si det sånn.Steve jobs. Bildet er funnet på wikipedia.

 

Hva synes dere om dette?8 kommentarer

AMALIESJ

03.11.2011 kl.21:18

Jeg er helt enig!

Elise

03.11.2011 kl.21:20

Ganske enig, det er helt forferdelig. heldigvis er det noen som har blitt skrevet bok om allerede, så de ihvertfall får LEST boka selv!

DeeDeeCupp

03.11.2011 kl.21:25

Folk er ikke sanne. En gang for noen år tilbake så ble det rabalder i Hollywood, fordi det hadde lekket ut at en avis hadde en nekrolog ferdigskrevet over en kjendis (jeg husker ikke hvem) som ikke var død enda! Enn det, sitter og skriver hva avisa skal trykke når folk EVENTUELT dør..!

miatopp

03.11.2011 kl.21:28

Sykt enig! Det er jo helt sjukt for å si det rett ut.

Charlene

03.11.2011 kl.22:14

Hvordan i alle dager klarte de å gi ut boka så fort? Skulle nesten tro de hadde skrevet den og satt å ventet på dødserklæringen...

Hildur

03.11.2011 kl.22:51

Charlene: Tror faktisk det er det de gjør! Tar jo lengre enn en måned å skrive boka, redigere den og få den godkjent og publisert.

Hildur

03.11.2011 kl.22:52

DeeDeeCupp: Ja det husker jeg også. Men husker heller ikke hvem det var. Det er jo veldig bisart. Spesielt siden en nekrolog ikke tar så lang tid å skrive..

Linn

03.11.2011 kl.23:20

Respektløse mennesker. :s

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com