hits

Ukas Gladnyhet


En dag forsent men hvem bryr seg!

Som vanlig er det kjempevanskelig å finne glade morsomme nyheter på nett, alt handler om død og fordervelse. Men jeg fant da en sak som fikk meg til å le iallefall.

Hva har skjedd med bilen til Vegard?
På torsdag fant han bilen sin dekket av post-it lapper, og det viste seg at det var et par kompiser som hadde gjort dette i hevn for at han hadde ødelagt for en av dem sist de var å bowlet. Vegard som er manchester-fan likste spesielt ikke at det sto liverpool på siden av bilen, så det var førsteprioritet å fjerne før han dro på jobb.

Synes de hadde gjort en god jobb med å dekorere bilen.. Og var jo en spøk som ikke skadet noen :P Lurer på hva hevnen for dette blir?

Artikkelen og bildene finner du her.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com