hits

Lesbisk?


Jeg har fått spørsmål flere ganger om jeg er lesbisk, og mange folk prøver liksom å hinte om det på et vis når de snakker med meg. Så jeg må nesten skrive: Nei jeg er ikke lesbisk. Og ikke er jeg bifil heller! Jeg har ingenting imot homofili og bifil(i?) må det legges til. En persons legning er de født med og dermed burde de ikke bli straffet for det! En persons ledning er også en stor del av deres identitet, så jeg føler litt at folk ser feil på meg når de tror jeg er lesbisk... Som om en del av meg blir mistolket på et vis.

Det er sikkert mange grunner til at folk kan tro dette om meg, men vis man ikke kan være samfunnsengasjert, bry seg om dyr og miljø og ikke løpe etter gutter som gal uten å bli stemplet som lesbisk, så må jeg jo si at lesbiske har et overtak over ''vanlige'' folk..

Og dette skriver jeg absolutt ikke i redsel for at folk skal finne ut at jeg er lesbisk. Vis jeg hadde vært det hadde jeg vært åpen om det og stolt, ville jeg tro. Familien min og vennene mine er såpass åpne mot homofili så det hadde gått bra. Har både slekt og venn som er det så det hadde nok ikke vært noe problem! Til og med den eldre generasjonen er helt for det liksom!


(Oj oj! Nå tror jeg jeg har tre bilder av meg selv på bloggen.. Litt vått hår her men.. Så jo nesten søt ut!)

Lesbisk?

Jeg? Ehm... nei??3 kommentarer

Maxii

06.11.2011 kl.22:42

hmm, folk ser jo neste først på utssende før at man tenke på nå annæ. Men ja du har jo heilt rett i det du skreid, det ska eg vær enig om! Det va jo nestn ingen som trudd på meg da eg kom ut som lesbisk pga utssende og personlighet, men synes no folk egentli burde bi kjennt mæ deg før at dæm lissom ska døm deg får nåkka du ikke e, bære førdi at du ikke e "guttegal" og spereng tulling etter dem!! Men eg skjønna deg godt ka du mein om det! :)

Hildur

06.11.2011 kl.22:57

Maxii: Hehe, bra du e enig! Synes det er litt irriterende å bli sett på som nå jeg ikke er. Selv om jeg selvfølgelig ikke har nå problem med homofile ;)

proudtobedifferent

07.11.2011 kl.11:38

Helt rett! Utrolig irriterende å bli sett på som en annen enn man er. Selv om man ikke har noen problemer med lesbiske/homofile! Forstår godt at du blir fustrert.

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com