hits

Ukas gladnyhet


Flyvende neshorn!


Bildet kommer fra artikkelen, som er linket til lengre ned.

Nå finnes det ca 3000 neshorn igjen pga krypskyttere, og dette gjør at mange dyreversorganisjoner jobber ekstra hardt for å forebygge at neshornene dør ut. Ettersom neshorn ikke er spesielt sosiale av seg, slutter de å formere seg vis de bort for nært hverandre. Derfor jobber disse dyrevernsorganisasjonene med å flytte neshornene til nye områder så de kan formere seg. Men først må neshornene på en liten flytur, ettersom lastebiler ikke kommer til der  de bor. Neshornene blir selvfølgelig bedøvet og de flyr bare 10-20 minutter, før de blir satt i lastebiler!

Dette er en gladnyhet, både fordi det viser at noen faktisk gjør noe for at de ikke skal bli utryddet, og også pga de kule bildene.

Vil dere lese mer eller se alle bildene finner dere artikkelen her.

 

PS: jeg skriver en gladnyhet hver onsdag, ettersom jeg synes media har alt for masse fokus på alt det negative som skjer rundt om kring i verdenen. Så vis dere er like lei negativitet som meg, kan dere vel stikke innom her hver onsdag!

Vinneren av forje konkurranse: Proud to be different7 kommentarer

Jonas Bech

09.11.2011 kl.23:49

Hva skjer så seint i kveld? :)

Har et liveshow på bloggen, hvis du har tenkt til å være våken litt :)

Rikke Rye-Holmboe

09.11.2011 kl.23:59

Fint innlegg, det gjelder å se det positive ved de negative tingene :)

Hildur

10.11.2011 kl.00:01

Jonas Bech: Ikke mye som skjer :P Skal ta en titt!

Hildur

10.11.2011 kl.00:04

Rikke Rye: Jepp! Er dessverre utrolig vanskelig å faktisk finne en gladnyhet i uken.. Vil jo ikke skrive om hvilke kjendiser som har blitt sammen eller som er gravide osv.. Er jo lite interesant :P

Rosabobble - vinn extensions!!

10.11.2011 kl.00:14

Dette var en skikkelig glad nyhet!!! Gleder meg til neste onsdag!! :)

Hege Marita

10.11.2011 kl.01:06

det ser litt rart ut når de løfter den sånn:P

Hildur

10.11.2011 kl.11:19

Hege Marita: Jepp absolutt.. Men er nødvendig :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com