hits

Brukthandel.


Jeg elsker å kjøpe ting på bruktbutikken. Synes gamle ting har me sjel og personlighet enn helt nye ting. Ofte lurer jeg på hvem som har hatt tingene før meg og da er det ekstra kult vis man faktisk finner et par hint om det. Kjøpe en gang ei bok som det faktisk sto navnet til den personen som hadde hatt den før meg. Er kanskje ikke så veldig kult i øynene til mange andre, men for meg er det veldig fasinerende.

Her er noen av tingene jeg har kjøpt på bruktbutikk dette året:


Dette bildet har jeg kanskje lagt ut før men men. Den kanna er min absolutte favoritt og kommer fra India. Skåla og vasen kommen fra Bulgaria fikk jeg vite av han i bruktbutikken på kvaløya.


Enda en skål fra Bulgaria (jeg synes de er så fasinerende, de er jo håndlaget og greier). Telysholderen har jeg eg likedan fra før av så derfor jeg kjøpte den. Tegneboka har jeg ikke fått tid til å sette meg ned å lære noe av enda, men den virker bra.


To juleduker (og en kjøkkenhåndduk fra åhlens) for å ha på kjøkkenet. Håper å finne julegardiner også etterhvert!


Et par julebamser som er virkelig søte! Greit å ha masse julepynt på hybelen som jeg kan nyte i et par dager før jeg drar hjem..

Ei treskål som ørkenrottene virkelig elsker.. Jeg bruker å legge den på siden og de klatrer på den som bare det. Også en tunnel-bygge-ting, som er virkelig kul. Nedenfor ser dere baksiden av eska.. Forskjellige byggemåter.


Jeg valgte å bygge den som ser ut som ei bru, bare at jeg hadde litt ekstra hull i den så de hadde anda mer glede av den.

Hvorfor ikke kjøpe brukt når de fleste tingene er i god stand og koster kjempelite?


Vinneren av forje konkurranse: Proud to be different2 kommentarer

SV; tusen takk ;))

Fine ting ;))

Hildur

12.11.2011 kl.03:50

saggyy.. legg meg til som venn: Bare hyggelig du! Var et fint bilde :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com