hits

Stakkars katt!


Jeg kom over et innlegg til ene bloggvennen min, Maria, og jeg ble skikkelig frustrert. Hun fortalte at for en stund siden kom katten hennes hjem med et hull i hodet, noe som viste seg å stamme fra at noen hadde slått den med en hammer! Og senere kom katten hjem og luktet fiskeolje ettersom noen rett og slett hadde enten helt det over henne eller holdt henne nede i det!

Hvordan kan noen gjøre noe sånt mot et dyr? De har jo følelser og rettigheter de også! Hvor fucka må man ikke være i hode for å synes at det er gøy og helt ok å gjøre sånn! Psykopater rett og slett! Det verste er jo at politiet ikke bryr seg om dyrene og at Mattilsynet ikke har ressurser til å finne ut hvem som har gjort det. Og hvis det blir funnet ut ved hjelp av et mirakel, så får jo ikke personen eller personene som gjorde dette noe slags straff. De får en "fyfy" og kanskje en bitteliten bot. Thats it. Norge har virkelig alt for milde straffer! En voldtektsmann kan komme ut av fengsel etter 2 år liksom... Og da kan man jo tenke seg hvor lave straffer det er for dyreplageri.

Jeg husker en sak for noen år tilbake, der ei dame hadde avlet opp hunder under forferdelige vilkår. Og hun fikk faktisk ikke lov til å ha flere dyr noensinne. Vel.. Iallefall ikke i Norge. Så hun flyttet til Sverige og fortsatt der. Og tviler sterkt på at hun hadde lært noe av straffen sin i Norge.. Annet enn at hun må skjule dyreplageriet bedre, så hun ikke blir tatt igjen og må flytte til Danmark isteden... Åhh blir så irritert.

Heldigvis gikk det jo bra med den fine katten, men tenk hvor traumatiserende det måtte ha vært for henne. Bra hun har gode eiere i det minste!

Innlegget til Maria finner du her. 

Er en av mine favorittblogger btw.


 Vinneren av forje konkurranse: Proud to be different

#dyr #dyrevern #kjæledyr #animal #mattilsynet #politi6 kommentarer

Tove

13.11.2011 kl.07:52

Det er bare syke mennesker som gjør sånne ting. helt utrolig, mangler vel normal mennekslige egenskaper som empati tror jeg.

Maria

13.11.2011 kl.09:44

Enig! Ikke bare det skjedde med MIN katt, men også fordi jeg alltid har hatet sånne mennesker. Koselig å høre at du liker bloggen min da:)

venkesstrikk

13.11.2011 kl.10:38

Det er ikke til å tro at noen kan være så hjerterå, det skulle være som i USA der er det strenge straffer for dyremishandlere også

Hildur

13.11.2011 kl.11:58

Tove: Ja ikke sant.

Hildur

13.11.2011 kl.12:02

Maria: Hater de jeg også. Har aldri forstått hvordan folk kan tro at dyr er så lite verdt.

Hildur

13.11.2011 kl.12:02

venkesstrikk: Ja ikke sant! Skulle vært mye strengere straff på det meste i Norge.

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com