hits

Døv voldtektsmann fikk strafferabatt


Jeg blir så irritert av Norges rettsystem. Det er jo helt sykt. Har helt mistet troen på det rett og slett.

Foto: Helge Mikalsen/VG

Leste nettopp en artikkel om en fyr som dro ei jente inn i et smug og voldtok henne i 20 minutter. Hun prøvde å komme seg unna til å begynne med og sa "Nei" og "Ikke" men det hjalp ikke, han bare fortsatte. Hun anmeldte saken og mannen ble funnet. Men pga at han var døv, ble straffen nedsatt til et usselt lite år i fengsel, som betyr at om ca 6 måneder er han ute igjen, og klar til å voldta på ny. Han unnskyldte seg med at han trodde hun var med på det og at han tydet det som om hun sa som ''ja'' og ''nå''.

Dette er rett og slett det dummeste jeg har hørt på lenge. De som var i den juryen burde skamme seg! Virkelig! En person stritter ikke imot når den vil ha sex og de fleste ville ikke likt å blitt dratt inn i et smug for at en ukjent person ville ha sex med den.. Det at man ikke hører hva folk sier burde ikke gjøre at folk kan voldta uten noe slags fare for en skikkelig straff (uansett hvor milde de er i Norge). Et år er ingenting! Uansett hvor døv man er så skal man klare å lese kroppsspråket til noen, og man burde klare å forstå at det å dra noen inn i et smug ikke akkurat er det samme som samtykkende sex..

Ahh blir kvalm...

Artikkelen finner du her.


#voldtekt #voldtektsmann7 kommentarer

Soniam

13.11.2011 kl.12:18

åh, helt enig!!

venkesstrikk

13.11.2011 kl.12:25

Det er helt sykt, her forleden ble en voldtektsmann satt fri, det tok en halv time før han gjorde en ny ugjerning. Rettsvesenet mente det holdt med alarm hvor en til en hver tid visste hvor han var, men så enkelt er det ikke

zitgokaninoppdrett

13.11.2011 kl.13:36

Det er helt hårreisende!! Dette er jo et nytt overgrep mot offeret!! Er til å bli helt kvalm av!! VIL det Norske rettsystem ha det sånn her eller?? Kansje de er voldteksmenn selv hele gjengen???!! Må jo begynne å lure på hva som egentlig foregår!?

Emelie

14.11.2011 kl.09:09

what the fuck. slevom han tolket det hun sa som "ja" og "nå" så burde han skjønt at hun ikke ville det, for jeg regner med at jenten gjorde motstand.

Hildur

15.11.2011 kl.04:57

venkesstrikk: Ja ikke sant. Selvfølgelig er jo måtet med fengsling å gjøre om de folkene til gode individer, men da burde de være sikker på at den personen faktisk har blitt bedre. Og fengsel skal jo være en straff, ikke en liten ferie.

Hildur

15.11.2011 kl.04:59

zitgokaninoppdrett: Ja ikke sant! Det må jo være helt forferdelig for offeret. Og man kan jo lure på hva som foregår i hodet på de som har bestemt denne dommen. De kan jo ikke tro at så lenge man ikke hører en person si nei så er det lov til å tro at hun er med på det..

Hildur

15.11.2011 kl.05:01

Emelie: Ja hun gjorde motstand til å begynne med, men så ble hun vel så redd (helt forståelig) så hun sluttet. Han forsto jo selvfølgelig at hun ikke ville det, men juryen trodde selvfølgelig på den bisare unskyldningen om at han trodde hun var med på det. Man drar ikke en person inn i et smug for å ha sex med den, men for å voldta den.. Så enkelt er det.

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com