hits

Photoshop-arbeidskrav


De siste dagene har jeg holdt på med et photoshop-arbeidskrav i DOK-1019 - digitalisering. Og i dag fikk jeg det endelig godkjent så tenkte jeg kunne legge ut før og etterbildene her. Jeg liker photoshop kjempegodt så synd at det er så dyrt. Men har det i 24 dager til da.

Før:

Etter:

Før:Etter:

Før:

Etter:
Oppgaven gikk ut på å fikse bildene så de ble best mulig men samtidig måtte de fremdeles være realistiske.

Q: Hva synes dere? Og vær så snill og kom med litt mer enn ''fine bilder''.6 kommentarer

Tove

17.11.2011 kl.07:01

Picnik.com er et gratis variant som du laster ned fra nettet gratsi. ett godt alternativ.

Hildur

17.11.2011 kl.07:31

Tove: Ok :) Jeg har lastet ned GIMP, som også er helt ok. Men ingenting slår photoshop :P Men koster LITT for masse penger ;) Skal prøe picnik is gimp iser seg å være alt for dårlig :)

Ida Christine West

19.11.2011 kl.11:00

Oj, det ble bra! Haha, har dessverre ikke mer å komme med enn det. Skjønner meg ikke på photoshop. Jeg har det selv, men jeg får så vidt til å redigere litt kontraster :p

Hildur

19.11.2011 kl.11:21

Ida Christine West: Hehe, har hatt undervisning i photoshop og læreren la ut et par veldig brae powerpointer om hvordan vi skulle gjøre det ;) Så da er det ganske enkelt. Men jeg er ikke så flink. Så på youtube hvordan noen lagde en vanlig person om til en avatar ved hjelp av photoshop. Det var fancy det!

DataN00b

28.11.2011 kl.17:52

Har så vidt begynt å redigere bilder med GIMP. Har ikke forstått meg mye på det ennå.

Hildur

28.11.2011 kl.17:58

DataN00b: Hehe, ok :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com