hits

Mistet en bloggvenn fordi..


Jeg synes det er litt trist når man gir et vennlig tips til noen, også takker de deg ved å slette deg som bloggvenn. Dette er ikke for å klage på den personen eller henge ut noen, jeg følte bare for å skrive av det var litt trist. Et tips er jo ikke det samme som en klage eller å nedsette noen, det er jo for å hjelpe en person. Jeg blir kjempeglad for tips, så lenge de er mer saklige enn "du burde ikke blogge".

Personen hadde laget en anbefaling for et produkt, men hadde ikke skrevet hele navnet på produktet, bare skrevet navnet på hele merket liksom. Så jeg skrev at det var lurt, men at det ikke gjorde så mye ettersom den hadde bilde av det i innlegget. Så skrev jeg hva jeg syntes om det produktet. Synes det var en ganske hyggelig kommentar?

Jeg forstår at den personen kanskje har hatt det tøft og sånt, så jeg kan jo forstå det på en måte. Men samtidig var jeg bestandig hyggelig mot den personen og kommenterte flere ganger om dagen på bloggen dens for å hjelpe liksom. Er jo ikke noe gøy å blogge vis man får lite kommentarer.

Men.. ja.. Trist.

Til min ex-bloggvenn: Vis du leser dette så ikke ta det som baksnakking. Jeg ønsker deg inget vondt. Lykke til videre! Og legg merke til at jeg har ikke nevnt noe navn eller noe i dette innlegget.6 kommentarer

Tove

17.11.2011 kl.09:04

Uff da. trist!

Hildur

17.11.2011 kl.09:24

Tove: Ja trist for den personen som ikke forsto hvor hyggelig jeg var. :)

Synnøve

17.11.2011 kl.09:34

Æsj,så kjedelig :-(( ikke særlig god følelse,når man mente å være snill... :-(

Hildur

17.11.2011 kl.09:43

Synnøve: Ikke sant! Men er jo egentlig ikke min skyld så ble mest.. vet ikke helt... forvirra. :P

LT

17.11.2011 kl.10:45

Leit, men noen er mer nærtagende enn andre. Du kan få meg som bloggvenn i stedet :)

Hildur

17.11.2011 kl.11:01

LT: hehe gjerne ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com