hits

En liten takknemmelig blogger


Jeg er egentlig ganske fornøyd over den lille ubetydlige bloggen. Jeg har få lesere, men flere som er veldig flinke til å kommentere så da gjør det liksom ingenting. Jeg tenker at vis bloggen min plutselig hadde fått over 30 kommentarer på en dag hadde det jo blitt veldig slitsomt å svare alle og kommentere tilbake på bloggene deres, som jeg liker å gjøre!

Dessuten har den lille bloggen min ikke fått en eneste slem eller ekkel kommentar enda, noe som er ganske  godt med tanke på hvor mye nettmobbing det finnes i Norge. Jeg er nok ikke fin nok eller flink nok til at noen blir sjalu nok på meg til å mobbe meg, noe jeg kan leve med. Jeg vet jeg er fin, selv om jeg ikke tenker så mye på hvordan jeg kler meg og sminker meg mer eller mindre aldri. Jeg vet også at jeg er flink til visse ting, selv om jeg selvfølgelig kan bli bedre.

Denne bloggen har faktisk gitt meg bedre selvtillit etter at jeg startet med den. Jeg får positiv tilbakemelding på bilder, tegninger, og til og med novellene jeg har lagt ut (noe som tok veldig mye mot for å legge ut), samt at folk kommenterer saklig på mine mer seriøse innlegg der jeg iallefall prøver å være litt smart.

Så jeg ville bare si takk til mine få, men trofaste lesere og kommentatorer, for at dere bryr dere! Glad i dere og bloggene deres!6 kommentarer

Tove

28.11.2011 kl.11:50

Jeg tenker litt det samme som deg. Bedre å ha få lesere og mange som kommenterer, betyr jo at innlegget egnasjerer og at man ikke bare klikker på bloggen fordi det har en spesiell overskrift.

lulltove

28.11.2011 kl.12:03

Jeg tenker det samme som deg. I bloggen min får jeg utløp for min kreativitet og vist fram mine bilder. Den er på en måte min dagbok, og når jeg ser i den husker jeg på at jeg har det veldig bra. I andres blogger finner jeg inspirajon, gode ideer og mye nyttig som jeg ellers aldri hadde lært :) Det viktigste for meg er å blogge om det som opptar meg og ikke tenke på hva jeg skal poste for å få flere lesere neste gang. Ha en finfin mandag!

zitgokaninoppdrett

28.11.2011 kl.12:11

Så bra! :-D Enig med deg! Bedre med få trofaste lesere og få faste kommentarer fra faste folk. Syns det er så godt og frigjørende, å slippe å tenke på hva jeg skal finne på å skrive om ,for å fange oppmerksomheten til tusentalls av lesere..Vil heller nå de få trofaste..Så tenker jo litt på det da. Litt greit med LITT utfordring også.. :-)) Men trur seriøst ikke jeg hadde takla å blitt kjempepopulær..Hadde fått hetta jeg da..hehe..

Hildur

28.11.2011 kl.15:54

Tove: Jepp ikke sant :P Jeg fant ut her om dagen at nakenhet selger. Vanligvis ligger jeg på maks 40 lesere, men da jeg shoutet et innlegg om å legge ut nakenbilder på bloggen skøyt lesertallet i været! :P Skikkelig interesant. Så vis man vil ha et høyt lesertall er det bare å spille på sex og nakenhet :P Noe jeg ikke skriver om så veldig ofte akkurat :P

Hildur

28.11.2011 kl.15:56

lulltove: Ja, det er liksom hva du føler du har lyst til å skrive om som er viktigst :) Jeg føler bloggen min kan bli litt for rotete pga alle mine hobbyer og interesser. Men det er veldig godt å kan få legge ut litt om det som interesserer meg :) Får jeg ikke noen kommentarer på et innlegg er det jo litt kjedelig, men det lever jeg med :P Ikke alle som bryr seg om binding av fluer for eksempel ;)

Hildur

28.11.2011 kl.15:59

zitgokaninoppdrett: Litt utfordring er selvfølgelig kult, Derfor bruker jeg å bloggshoute en gang i blant. Men bare om temaer jeg synes er viktig, og innlegg jeg synes er ekstra gode. Føler det er bedre å bli kjent med de som kommenterer til meg, og at det å kommentere tilbake ikke føles som en plikt. Prøver liksom å kommentere tilbake på bloggene til de som kommenterer til meg, men blir det for masse kommentarer forsvinner fort dette gi-og-få-tilbake-synet mitt :P

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com