hits

Sikle sikle!


Ok.. Jeg må vel innrømme at jeg er litt sær når det kommer til klær. Jeg liker alt mulig rart, fra søte blomstrete ting til skikkelige goth-klær! Jeg har liksom aldri helt funnet min egen stil, jeg vet bare at jeg liker så masse forskjellig. Jeg har bestandig vært litt redd for å kle meg for spesielt og bli lagt merke til pga all mobbingen og baksnakkingen, så de fleste klærne i skapet mitt er ganske ''normale''. Jeg bryr meg jo ikke så veldig mye om hva som er på mote osv, så det å arve klær har jeg alltid elsket! Noe jeg også gjorde når jeg var mindre, ettersom vi hadde litt dårlig råd. Men ejg klager absolutt ikke. Jeg tror at det å ikke kunne kjøpe alt jeg hadde lyst på var sunt. Jeg blir mer takknemlig for det jeg har, og klarer å spare opp penger før jeg kan kjøpe noe jeg har lyst på. Jeg tror ikke at penger kan gjøre folk lykkelig, eller kanskje vis de bruker det på smarte ting som veldedighet og opplevelser, ikke bare matrialistiske ting.

Uansett.. Huff jeg har det med å snakke meg bort.. Ettersom skapet mitt er fylt med litt jentete ting har jeg funnet ut at jeg vil prøve å balansere det ut. Blir jo ikke å kjøpe noe enda, men vente til jeg har nådd målet med å gå ned ti kilo (eller til å belønne meg på delmålene kanskje?).

Her er noe jeg har funnet som jeg har veldig lyst på. Dessverre koster det meste veldig mye.

 De to øverste er fra Illusion.no og resten er fra katesclothing.co.uk. Den nederste kjolen har jeg siklet over lenge! Men den koster en del! Dessuten vet jeg ikke helt hvor smart det hadde sett ut om jeg hadde begynt å gå med noe sånt! A girl can dream tho..2 kommentarer

lulltove

29.11.2011 kl.19:03

Det beste du kan gjøre er å prøve klærne, da ser du fort om det er din stil eller ikke :) Lykke til fra en som også flørter med mange stiler.

Hildur

29.11.2011 kl.19:57

lulltove: Ja får nesten gjøre det :P Men alt er så dyrt :P

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com