hits

Ørkenrotter på bordet!


I går kom jeg på en løsning som gjore at ørkenrottene kunne gå inn og ut av buret sitt og ut på bordet når de ville (så lenge jeg var tilstede iallefall).

De tørr nemlig ikke å hoppe ned fra bordet, så så lenge de ikke faller ned (noe Ronja gjorde i går) så er de trygge oppå der. Gobi har blitt skikkelig tøff og springer opp og ned stigen som bare det, mens Ronja er litt mer skeptisk på den, men hun vet iallefall at hun har mulighet til å gå på bordet. Når jeg enda sitter og leser til eksamen på stua, så er det liksom ikke så mye jobb å passe på dem mens de er på bordet. De får også selvfølgelig sin daglige luftetur på badet i tillegg til bordluftingen. Og ja det er trygt.

Jeg har jo også som sagt hatt photoshoot med ørkenrottene, og her er da det beste bildet av dem to sammen.

Det er rett og slett umulig å få til skikkelige bilder med disse to sammen. Her ser det jo litt ut som om de klemmer, men de krangler egentlig over ei valnøtt.2 kommentarer

Heidi

27.12.2014 kl.10:29

Hvor har du fått tak i buret til ørkenrottene dine? Det var veldig kjekt!

Hildur

09.01.2015 kl.01:17

Heidi: Hei! Dette buret er et gammelt akvarium, med et vanlig bur over. Kjøpt brukt :) Vil derimot anbefale å heller kjøpe et stort akvarium om du skal ha/har ørkenrotter, da de fort kan spise på gitteret, og det er ikke helt bra. Dessuten får de mer glede av en stor plass å løpe på, enn å ha tre etasjer, hvor de for det meste holder seg nederst i akvariet :) Nå har jeg to ørkenrotter i et stort akvarium, og ei i dette opplegget, målet er å få dem til å bli venner, slik at alle sammen kan være i det store akvariumet ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com