hits

Motivasjon ønskes!


Jeg sikker her og leser til eksamen jeg har på mandag, i DOK-1019 - digitalisering og digitale dokumenter, men føler ikke motivasjonen er der. Noe av stoffet er interesant men sånn som tallsystem osv er ufattelig kjedelig! Så jeg tar imot all den motivasjon dere kan gi meg med en stor takk! Nå skal jeg lage meg litt mat før jeg fortsetter, og håper det hjelper på motivasjonen! :D

4 kommentarer

Christina A

03.12.2011 kl.22:28

Lag en kopp te,pakk deg inn i et pledd og prøv å se på faenskapet som kos! :) Jeg pleier å gjøre det,men for å være helt ærlig så er det ikke bestandig det virker...men der er jo verdt et forsøk! :)) God helg!

lulltove

04.12.2011 kl.12:16

Det er bare å stå på! Dette er kortvarig. FOKUS=SUKSESS, så tving deg til å holde fokus og lat som om det er ekstremt interessant! Du klarer det du vil! Ha en god lesesøndag! Klem fra meg til deg :)

Hildur

04.12.2011 kl.14:04

Christina A: Hehe får prøve det :D Nå har jeg bare en dag igjen å lese på, og føler fremdeles at jeg ikke kan så mye. Men egentlig kan jeg da noe så går sikkert bra ;)

Hildur

04.12.2011 kl.14:05

lulltove: hehe :) takk for tipset :D Ja skal prøve å fokusere, er jo opp til meg å få en ok karakter så det er jo målet mitt. Jeg vil ikke ta denne eksamen på nytt igjen!! :D Klem tilbake!

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com