hits

Dagens sang - The Cowboy`s Christmas Ball


Av The Killers. Vet ikke helt om jeg får julestemning av denne sangen, men den er kul iallefall!8 kommentarer

Else Solheim

04.12.2011 kl.14:42

Foretrekker Don't Shoot Me Santa bedre :-)

Hildur

04.12.2011 kl.15:08

Else Solheim: Hehe, jeg også egentlig. Den og boots :) Men jeg blir sikkert like glad i denne etterhvert :P Elsker alt av the killers :P

Tove

04.12.2011 kl.17:27

Me like!

LillePille

04.12.2011 kl.17:40

SV: Takk for koselige kommentarer ^^

Ja, det er viktig å få frem psykisk helse i samfunnet. For man kan aldri få snakket nok om det! Jeg syns psykisk helse burde komme opp og frem i samfunnet - ikke gjemmes vekk. For alle har jo en psykisk helse! :)
Oki, men du? Det er veldig mange som sliter med deperisjoner... Det hjelper kanskje å få sove når man sliter med det.. Jeg skjønner akkurat hva du mener!

Jepp jeg er heldig som har kjæresten og min datter som gir meg glede, sant så sant <3

Hildur

04.12.2011 kl.19:53

Tove: Good :D

Hildur

04.12.2011 kl.19:57

LillePille: Bare hyggelig du :) likte bloggen din og temaet du tar opp :) Synes det er trist at folk skal føle seg mindre verdt bare fordi de sliter med enten depresjon eller andre psykiske lidelser. Det betyr jo ikke at vi er svake mennesker, bare at vi har opplevd mye dritt eller at det er noe ''feil'' i hodene våres (i mangel på bedre ord). Alle har en psykisk helse som du sier, og det er veldig mange som sliter, men tørr ikke å spørre om hjelp fordi samfunnet vi lever i tilsier at alle skal være lykkelig perfekte folk.. Jeg har slitt veldig med depresjon, angst og selvtillit i mange år, men aldri spurt om hjelp fordi jeg var flau osv. Nå angrer jeg meg jo på det veldig. Kanskje vis jeg hadde spurt om hjelp i en alder av 14 så hadde jeg følt meg mye bedre nå liksom? :)

Hildur

04.12.2011 kl.19:59

My own blog book about the rea: Ja det er veldig mange, og derfor er det så sykt at det liksom hysjes ned i samfunnet. Vis du går ut og forteller at du sliter ser folk med en gang ned på deg, og det gjør det jo så vanskelig å spørre om hjelp :) Det hjelper ikke å sove har jeg funnet ut. Det gir bare en falsk ''godhetsfølelse''. Du kan liksom ikke sove gjennom hele livet. Og når du våkner opp igjen så føler du deg elendig fordi du har sovet så masse og ikke fått i deg mat. Og alle problemene du har er der fremdeles.

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com