hits

Hjemkommen.


Da var man hjemkommet og ørkenrottene er flyttet inn i det store akvariet sitt. Reisen gikk bra. Jeg var jo veldig nærvøs for at ørkenrottene skulle fly, men det virker som om det gikk bra. Det tok nok på, de sov nesten hele bilturen fra Trondhjem, men de har ikke blitt mer redde for meg eller noe sånt. Bilde av akvariet får komme senere. Gidder ikke å ta bilde av det nå.

Jeg har egentlig ikke hatt så mye blogglyst de siste dagene, så jeg har ikke skrevet så mye i den siste uken eller kommentert så masse til forskjellige bloggere. Men det kommer seg vel etterhvert. Skal rydde og vaske en del, men skal prøve å gjøre noe kreativt hver dag som jeg kan legge ut her. Har tenkt å hekle og tegne + at mamma vil at jeg skal lage noen borddekorasjoner, som jeg har null peiling på, så det kan bli spennende å se hvordan det går.

Skal også prøve å kommentere til dere som eg så flinke å kommentere til meg!6 kommentarer

Mira

10.12.2011 kl.21:44

Hei vennen min:)

Jeg har det som deg, vært lite på bloggen - har faktisk ikke hatt noe lyst til å åpne pc-en på en stund.

Det har vært mye som har skjedd og ingenting av det gode, så desember i år blir for meg noe jeg helst vil glemme.

Gleder meg til kl. slår 00.00 til 1 januar, da går vi lysere tider i møte.

Ønsker deg fortsatt en fin helg:)

Klem Mira

Hildur

10.12.2011 kl.22:14

Mira`s Forunderlige Verden: Hei :) Ja det er helt forståelig at du ikke har lyst til, jeg har liksom ikke noe spesiell grunn :) Håper det går bra med deg! Veldig tungt å miste bestemoren sin:(

Håper du får en fortsatt fin helg du også!

Klem tilbake!

lulltove

11.12.2011 kl.16:42

Jeg har det av og til sånn som deg; ikke lyst til å blogge og bruke tid på å kommentere, og da gjør jeg det heller ikke. Jeg tenker at jeg blogger for min egen del og ikke for andre, eller for at jeg er redd for å miste lesere. Har jeg ikke noe å skrive om så blir det jo bare tull :) Lysten kommer sikkert tilbake en gang :) Kos deg masse med familie og dyr! Vi blogges :)

Tove

11.12.2011 kl.19:47

Blogging er et overskuddsfenomen vet du.

Så koselig å høre at det går bra med rottene din!

Hildur

12.12.2011 kl.16:40

lulltove: Jepp er sånn jeg også ser på det :) Du får kose deg du også også blogges vi!

Hildur

12.12.2011 kl.16:41

Tove: Ja det er nok det :) Ja ble veldig lettet når jeg så at det gikk bra med dem! :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com