hits

Fosterhjem


Da har jeg tatt kontakt med dyrebeskyttelsen i Tromsø om å være fosterhjem for smådyr som gnagere og undulater. De virket veldig positive så etter jul blir jeg fostermor! Blir veldig gøy! De hadde bur og utstyr de kunne låne ut + at de betalte for mat og høy, og eventuelt dyrlegebesøk, så hvorfor ikke liksom? Alt for å hjelpe dyr som har det vondt!

Her er ferieburet til ørkenrottene forresten. Det er 1 meter lang, og 40 cm bredt og 45 cm høyt. Virker som om de trives, selv om jeg enda ikke har hentet greiner til dem (har glemt det pga all vaskingen). De har iallefall fått en kopp med sand å bade i etter dette bildet ble tatt.

#ørkenrotte #dyr #animal #kjæledyr #fosterhjem #dyrebeskyttelsen #akvarium Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com