Er det ikke lov å sove?


Er man mindreverdig i dagens samfunn vis man liker å sove? I et samfunn hvor suksee, skjønnhet og flinkhet blir dyrket, er man tydeligvis et dårlig menneske vis man liker å sove på morgenen. Bare det å sove i over 8 timer, er tydeligvis veldig dårlig og burde bli straffet.. Man kan bruke argumenter som at man får gjort mindre i løpet av en dag vis man sover i 10 timer isteden for 8, noe som kan stemme.. Men samtidig så er det så dumt som det går ann å bli. Om en person sover for mye går som oftest bare over en selv, så lenge den ikke har barn osv. Og noen har faktisk behov for mer søvn enn andre.

Natt til å går sov jeg ca 3 timer.. Jeg var kvalm og hadde vondt i magen, så det å sove var ikke så lett. Jeg skulle egentlig passe på ene tantebarnet fra halv åtte på morgenen så jeg sto opp da, bare for å få vite at det ikke ble for utpå dagen. Da jeg da sa at jeg skulle gå å legge meg igjen så fikk jeg bare beskjed om at nå var jeg jo allerede oppe så jeg kunne like gjerne være oppe.. Javel sa jeg.. Men klokken ni holdt jeg på å sovne av på sofaen, så jeg bestemte meg for å legge meg å sove ca to timer, før broren min skulle dra. Men fikk jeg sove to timer.. Nei da.. Jeg ble vekket etter tre kvarter, og det verste var at når de fant ut at jeg skulle sove til elve, så fortsatte de å være der.. Så jeg måtte jo liksom stå opp... Selv om jeg hadde fortalt at jeg var dårlig og at jeg hadde sovd veldig dårlig..

Forstår ikke helt hva som foregår i hodene på folk jeg.. Kunne jeg ikke fått sovet en time til liksom?Én kommentar

May-Teresa

15.12.2011 kl.13:35

fin blogg :-)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits