hits

Førjulsoppdatering


Da var det snart juleaften  og det er fremdeles mye igjen å gjøre.. Jeg har vasket en del gulv og ryddet masse rot! Og ommøbelert stua så det er sitteplass til 12 stykker!!! Søster og den minste storebroren min kommer lillejulaften med samboere og barn, så blir skikkelig stor julefeiring i år. Mamma er også snart ferdig å bake, så da blir hun nok å hjelpe til med vaskingen.. For framt il nå er det bare jeg som har vasket noe.. Men fikk vite i foregår at jeg skal få litt penger for vaskingen så klager ikke.. Hun sa til og med at det hadde ikke blitt jul uten meg!

Ørkenrottene har det bare bra. Pappa synes de er kjempesøte og i dag hadde han fått til å stryke Ronja over ryggen. Noe som ikke er så lett. Mamma er litt skeptisk (liker ikke mus og rotter), men ettersom de har hår på halen går det bra. Hun har til og med gått så langt til å si at de faktisk er ganske søte! Vi hadde besøk av de to minste søskenbarna mine, de to eneste som ikke er voksen enda, og de syntes det var kjempegøy å se på ørkenrottene.

I morgen skal vi på juleshopping.. Kjøpe de siste julegavene og mat så vi overlever julen. Jeg har bare fikset 4 julegaver enda så jeg har masse gaver å kjøpe.. Heldigvis er det er stort kjøpesenter på Steinkjer, så det blir nok å gå fort. Det er også en god del mat som må kjøpes, ettersom vi blir så mange og at maten er så viktig for julefeiringen.

I dag skal jeg kanskje på svømming med ene tanten min. Jeg var der forje uke, men da på familiesvømmingen med den største broren min og datteren hans, så ble ikke så mye svømming. I dag skal vi på den seriøse svømmingen, så det blir litt trening i jula så jeg kan spise mer mat med god samvittighet.. Også er planen å vaske masse i dag. Hele kåret (den delen av huset de gamle bodde i før i tiden, da barna fikk barn) må støvsuges og vaskes, men er heldigvis mer eller mindre ferdigryddet. Og hele loftet må støvsuge.2 kommentarer

lulltove

20.12.2011 kl.18:45

Morsomt å feire jul med storfamilie da :) Det er gøy å vaske og bake sammen når målet er en fin jul for alle man er glad i, inklusive seg selv :)

Hildur

26.12.2011 kl.11:37

lulltove: Ja det er det absolutt :D

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com