hits

Arven fra min mor


Er det noe jeg er glad jeg har arvet av moren min, så er det hennes kunstneriske evner. Hun er kjempeflink til å male, lage dekorasjoner, male på glass, strikke og filte. Hun er altså et menneske med mange ferdigheter, og er som meg når det kommer i å bli hektet av mange ting samtidig. Jeg er absolutt ikke like flink som henne, men man kan jo alltids håpe.

Her er noen ting hun har laget. Litt uklare bilder, men dere ser nå sånn ca hvor bra ting er!

Det siste bildet ser litt ut som en nissemassaker, men det er fordi de var fremdeles under produksjon da jeg tok bildet. Julegaver til barnebarna, altså mine tantebarn. De andre nissene er filtet, altså laget av ull på en spesiell måte.

Jeg har glemt å tatt bilder av alle tingene jeg ville vise fram, så det får jeg ta senere.

6 kommentarer

SigridfraEnget

01.01.2012 kl.20:15

Kreativ mamma du har! Det har jeg også,- og det er ikke alltid enkelt å "herme" når de er så flinke. Men kreative gener er fint å ha, for tenk hvor flinke vi kan bli med litt øvelse. :-)

camilovestvdandspn

01.01.2012 kl.20:54

Så flink hun er:D

lulltove

01.01.2012 kl.21:14

Herlig :) Du har sikkert de samme evnene :)

Hildur

05.01.2012 kl.18:10

sigridfraenget: Hehe, ja føler jeg kan bli skikkelig flink vis jeg legger litt tid i det :P

Hildur

05.01.2012 kl.18:10

camilovestvdandspn: Ja hun er veldig flink!

Hildur

05.01.2012 kl.18:10

lulltove: til en viss grad iallefall :) Må nok øve meg litt mer for å få det til ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com