hits

Merking av retusjeringer


Jeg synes alle burde begynne å merke bilder som er redigert, både vanlig folk (bloggere for. eks) og blader. Spesielt bilder av mennesker. Når man ser bilder av supertynne perfekte damer i bladene hver dag alltid, så begynner jo selvtilliten veldig å skrale, for man begynner jo å tro at det er sånn man skal være, når sannheten er at ingen ser sånn ut. Ved da å stemple alle bilder eller skrive under for å vise at de er redigert, hadde da barna våre sluppet å vokse opp med et umulig kroppsideal, og kanskje fått en litt enklere hverdag.

Sannheten vs. retusjert. Bildet funnet: renatecb.blogg.no

 

Dessuten.. Trenger virkelig Britney å bli retusjert?5 kommentarer

15.01.2012 kl.23:25

Retusjering på slike nivå som dette er bare latterlig og feil. Greit nok hvis man har et bilde av en selv som man virkelig liker, hvor det eneste problemet er at du f.eks. har en ganske synlig kvise et eller annet sted på kroppen. Men når man begynner å endre på kroppsfasongen, fade hudporer(!) og forlenge, da synes jeg det går alt for langt. Dette er i min mening nr.1 grunn til at så mange unge jenter sliter med utseende sitt.

lykkelys

17.01.2012 kl.09:05

Naturlig skjønnhet ftw !!!

Hildur

17.01.2012 kl.13:21

Anonym: Ja ikke sant. Det er greit med litt lett redigering, men ikke sånn at man faktisk forandrer på utseende til personen på bildet. Det blir helt feil. Og kjendisene som blir så redigert må jo tenke ''er jeg ikke bra nok liksom?''.

Hildur

17.01.2012 kl.13:22

lykkelys: Enig! Alle burde forstå at selv om ei dame har litt cellulitter eller litt fett på kroppen, så kan hun være vakker likevel.

lykkelys

17.01.2012 kl.15:44

Ikke sant !

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com