hits

Blitt litt mer dyrevennlig


Jeg har skrevet flere innlegg om hva man kan gjøre for å spare dyr og miljøet, blant annet om dyreforsøk-frie produkter. Men jeg har egentlig ikke vært så flink når det gjelder det selv. Huden min er.. fucked up.. så når jeg finner noe som ikke irriterer den, holder jeg meg heller til den, isteden for å begynne å prøve ut en masse forskjellige produkter. Ikke at dyrevennlige produkter er dårligere, men jeg vil ikke drive å eksperimentere når jeg ikke behøver det liksom. Huden min er irritert nok fra før av.

Men sånn som såpe og sånt er huden min ikke så følsom på, så jeg har da funnet ut at fra nå av skal all såpe og sjampo og sånt være dyrevennlige. Håret mitt er fryktelig irriterende, og jeg har enda ikke funnet noe som faktisk funker på det, så der må jeg nok prøve litt forskjellige dyrevennlige produkter. Derfor har jeg bestilt noe fra Oriflame, som ikke tester noe på dyr.

 

De to såpene til venstre, Discover China, har jeg fått fra foreldrene mine i julegave, blant mye mer. den andre rosa er en dusjsåpe (ikke en faktisk cocktail), mens de grønne er sjampo og balsam for fett hår. Håper jeg en dag bare trenger å dusje håret mitt annenhver dag, så krysser fingrene på at de fungerer. Så er det er rosa neglelakk, en svart dekor-neglelakk-ting (for å tegne på neglene), og sånn små diamanter for å ha på neglene, og et par løsvipper.

Jeg tenkte jeg kunne begynne med et nytt type innlegg, hvor jeg forteller om et dyrevennlig produkt jeg har prøvd, og om det er bra eller dårlig osv. Kunne vært en god ide kanskje? Synes?

#dyrevennlig #dyrevern #dyr #sminke #såpe #sjampo #hildur90 #mshildur902 kommentarer

madebygb

18.01.2012 kl.14:09

Veldig bra! Bruker bare kosmetikk som ikke er testet på dyr selv. En pålitelig liste finnes hos Dyrevernalliansen, men den kjenner du kanskje?

Hildur

18.01.2012 kl.14:24

madebygb: Bra! Jeg skal komme dit etterhvert jeg også, men kan ikke drive å eksprimentere så veldig mye med huden min akkurat nå :P De tingene jeg vet jeg ikke reagerer på beholder jeg inntil videre ;) Kjenner til den listen ja, har lagt den ut på bloggen for ei stund tilbake. ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com