hits

Fantasi


Jeg har ofte levd i en fantasiverden. Eller... Jeg hadde flere egentlig. Da ting ble forferdelig i den virkelige verdenen, kunne jeg drømme meg bort til andre verdener, der jeg var en annen. Jeg var sterk og vakker, og ikke redd for å si hva jeg mente. Verden rundt meg var så grå og trist, og jeg følte meg fanget på et vis, men i de verdenene jeg laget var alt så vakkert og storslått. Jeg kunne være alt det jeg ikke var i den ekte verdenen, og oppleve ting som aldri kom til å hende på ekte. Ganske fint egentlig. Også glemte jeg alt det vonde rundt meg.Jeg har alltid hatt en ganske sterk fantasi. Husker jeg våknet opp livredd av og til, fordi jeg hadde drømt noe. Da jeg var rundt 5-6 drømte jeg masse om store blekkspruter som skulle ta å drepe meg osv. Og hvor jeg hadde fått det fra har jeg ikke peiling, for det var jo ikke som om jeg fikk se på skumle ting på tven. Fikk ikke en gang se på da brødrene mine spilte noe slags skytespill på dataen.Nå drømmer jeg ofte om ting folk ville påstått var mareritt, men jeg definerer dem ikke som mareritt, lengre.. De er bare spennende drømmer, så lenge jeg ikke våkner opp og er redd. Vis jeg faktisk blir redd så er det vel et mareritt, men det skjer ikke ofte. En annen ting er at jeg faktisk husker stort sett alle drømmene jeg har.. Noe som er litt irriterende, for man blir jo litt.. distrahert.. av å bli drept på så grusomme måter i drømmene sine. Men samtidig er drømmene mine veldig spennende så jeg ville nok savnet dem vis de hadde sluttet å komme til meg.Det hender at jeg enda drømmer meg bort til disse verdene, litt pga nostalgi, men også fordi jeg ikke vil glemme de historiene og verdenene jeg har skapt, de som muligens reddet livet mitt da ting var på sitt verste.Samtidig som det selvfølgelig er veldig dumt å trekke seg tilbake i sin egen fantasi, så har jeg iallefall fått noe ut av det.. Mange historier. Kunne sikkert skrive 20 bøker om jeg hadde vært litt flinkere til å skrive og hadde hatt litt mer energi og pågangsmot. Hadde vært skikkelig kult å skrive bøker, men jeg føler litt at alt hadde blitt skrevet om. Jeg hadde en ide om en ''snill'' vampyr en gang, så kom twilight og alt det der tullet. Jeg hadde en ide om engler som sloss, så kom det gyldne kompasset ut og ødela den ideen. Så begynner å bli tom for ideer som ikke har blitt brukt opp. Men kanskje kommer jeg til å komme på noe smart en dag.

Men samtidig så føler jeg at jeg ikke er god nok til å gi de historiene mine det de fortjener enda. Så jeg må nok bare øve meg!

 

Er det noen som kjenner seg igjen i dette?

Hvordan er din favoritt fantasiverden?

Vis noen vil vite hvor jeg har funnet bildene er det bare å spørre. Jeg har lagret det på dataen, men gidder ikke skrive inn alle her.4 kommentarer

InaDzelatic

22.01.2012 kl.10:34

så spennende, har hatt nokken fantasiverdner sjøl. Deg går ut på at eg lever meg veldig inni en sang og forestiller meg at eg faktisk står vedsien av den personen som synger, haha!

Hildur

22.01.2012 kl.14:11

InaDzelatic: Hehe, been there, done that. :P

Ebo-Flesk <3

22.01.2012 kl.14:15

For en fin fugl på headerbildet =)

Hildur

22.01.2012 kl.14:19

Ebo: Hehe, ja den er ganske fin. Er ikke helt sikker på hva slags fugl det er da. Det er enten en granmeis eller toppmeis tror jeg ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com