hits

Utryddede dyr


Dette er et litt tilfeldig innlegg. Synes slike her ting er interessant å se på! Drømme seg bort i hva som har vært, og hvordan ting hadde vært om disse dyrene ikke hadde vært borte!

Halvmånevallibi. Antatt utdødd i 1956.

Ørkenrottekenguru. Ikke sett siden 1935, Men ettersom de hadde vært borte i 90 år før de ble gjenoppdaget da, er det fullt mulig at de eksisterer den dag i dag.

Pungulv. Utdødd i ca 1950, men de har fått inn rapporter om at folk har sett noe de trodde var pungulv, selv om det ikke har kommet inn noe bevis.

Kvagga. Utdødd i 1883, da den siste kvaggaen i fangenskap døde. 
Dodo-fuglen. Utdødd i 1681 ca.

Turanian Tiger. Utdødd 1957.

Engelsk ulv. Utdødd i 1770.


På denne siden finner du bilder og litt fakta om flere utdødde dyr. Mange veldig kule som jeg aldri har sett før faktisk! Bildene jeg har brukt kommer derfra, foruten de tre første som jeg har funnet her.

#dyr #utdødd #animal #hildur90 #mshildur90Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com