hits

Torturerer katter i Bergen.


I det siste har mange katter i Bergen blitt torturert, da har blitt hengt opp i kjetting, skutt med luftgevær og slått til døde. Den siste katten som har blitt torturert, har de trukket av alle klørne, klipt av halvparten av værhårene, svidd med sigaretter og brukket et bein på. Katten har heldigvis kommet unna dem med livet i behold, men likevel er jo dette helt forferdelig!

Noe må jo være totalt feil i hodene på folk når de tror at de kan gjøre sånt, uten å tenke på at dyr har følelser og en rett til et godt liv. Håper virkelig de finner de som har gjort dette og at de blir straffet! Helst burde de få trekket ut neglene sine en etter en, men tror ikke det er lovlig, dessuten er jo vold aldri svaret.

Artikkel finner du her.

#dyr #katt #bergen #dyrevern #animal #hildur90 #mshildur902 kommentarer

maviik

22.01.2012 kl.20:40

herregud. at folk kan være så domme. de som har gjort det kan bare ha seg til helvette ut av norge for meg iallefall.

Hildur

23.01.2012 kl.15:45

maviik: Ja ikke sant. Men hjelper ikke at de reiser ut av Norge, for da fortsetter de jo bare der.

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com