hits

Dyrevennlig produktvurdering -Nature Secrets Shampoo Og Balsam


Jeg har nå brukt Nature secrets shampoo og balsam fra Oriflame, i ca to uker, som er laget for å motvirke fett hår. Håret mitt gjør at jeg føler jeg må dusje hver dag, og det er ikke så bra for huden osv, så derfor prøvde jeg da disse. De koster 79 kr stykke.


Bildet er funnet på oriflame sine sider.

Pluss:

+ Jeg ser faktisk at den har virket. Håret mitt blir ikke like fort fett. Selv om jeg føler enda for å vaske det hver dag, så føler jeg meg ikke helt elendig vis jeg ikke rekker å vaske det før jeg skal ut blant folk liksom.

+ Lukter friskt og godt nesle og sitron!

+ Hårbunnen min er ikke like sår som den brukte å være før.

+ Man trenger ikke å bruke så masse hver gang man dusjer, så dem varer ganske lenge.

Minus:

- Funket ikke like godt på meg som jeg hadde håpet, men håret min blir sykt fort fett, så må sikkert mer til for å få orden på det.

Konklusjon:

Så for dere som har litt fett hår, anbefaler jeg den, for den funker faktisk til en viss grad. De som har et litt større problem med fett hår, burde kanskje prøve noe annet isteden, men alle er jo forskjellige så kan jo hende den funker bra på andre med veldig fett hår.6 kommentarer

Silje

29.01.2012 kl.21:54

Jeg sliter med det :P

Men hvor lenge brukte du den før du skrev dette?

Kanskje det er en slik jeg må kjøpe :)

Hildur

29.01.2012 kl.21:59

ssilje89: to uker ca :) Og da har jeg ikke lagt om kostholdet noe enda heller :) Håper det kan funke for å bli kvitt det helt :)

Victoria Håkonsholm

29.01.2012 kl.22:33

Har sett denne serien men ikke prøvd.

Har du oppklipt hår? Det anbefaler jeg deg å ha og ta litt lyse striper i det ;)

Å få inn vitaminer også til kroppen er veldig viktig, det kan vær du mangler noe dette kan legen teste med en enkel blodprøve for deg om det er veldig plagsomt med fet håret.

Lykke til <3

Hildur

29.01.2012 kl.22:36

Victoria Håkonsholm: Har ikke råd til å klippe håret til frisør så har det bare flatt.. Men har hatt det oppklipt før og problemet var der likevel ;) Spiser vitamintilskudd + frukt og grønt så det tror jeg ikke er noe problem :)

Takk :)

Victoria Håkonsholm

29.01.2012 kl.22:48

Hmmm...

Unngå å vaske håret hver dag.

Selv om man skulle tro dette var et must for å få bukt med fett hår, så virker dette faktisk mot sin hensikt. Kjertlene som produserer talg og fett blir stimulert av massasje, og gjør tilstanden verre.

Påfør shampo med flate fingre istedenfor med fingertuppene og vask håret kun hver tredje dag om mulig.

Vær sparsom med balsamen.

Det å farge eller helst stripe håret, tørker ut håret og hodebunn så det funker.

Et kjerringråd mot fett hår er å erstatte shampoen med ren grønnsåpe for en stund.

Grønnsåpen skal gi håret glans og gjøre slik at det gjenvinner sin naturlige spenst.

Hildur

30.01.2012 kl.19:05

Victoria Håkonsholm: Har prøvd alle disse mot fett hår, forutennom grønnsåpe.. Men funker ikke ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com