hits

Selvtillitsliste


Jeg plages jo veldig med selvtilliten. Ofte ser jeg meg selv i speilet og tenker "fysj så stygg jeg er", men i det siste har jeg prøvd å fokusere på hva jeg liker med meg selv, både utseendemessig og sånt.

Når jeg tenker at jeg er stygg, ser jeg på hver del av meg selv og ser hva jeg egentlig føler for dem.

 

Egentlig er jeg ganske fornøyd med nesen min. Den er som passe stor og ikke skjev eller noe.

 
 

Jeg er også fornøyd med leppene mine. Overleppen min er ganske liten men har liksom blitt vant til det. Synes den er søt. Vil heller ha sånn munn jeg har enn en munn som gjør at jeg ser ut som ei and..

 

Haken min er egentlig også ganske pen (vis man ser bort fra dobbelthaken som bor under den iallefall). Den passer liksom til ansiktet mitt.

 
 

Øynene mine synes jeg også er fine. Liker hvordan de både er brune og grønne samtidig. De har også en ganske søt fasong.

 

 

Jeg har også en føflekk/skjønnhetsflekk på kinnet. Jeg liker den, helt til den dagen det begynner å vokse hår ut av den iallefall.

 

 


Selv om jeg bannes veldig ofte over håret mitt, som aldri ligger der jeg vil det skal ligge, er jeg egentlig ganske fornøyd med det. Jeg liker fargen og av og til ligger det der det skal en liten stund. Ps: Pannluggen hadde jeg klippet selv på bildet under, så den er litt... merkelig :P

 
 

 

Mange jenter har problemer med hvordan puppene deres ser ut. Det har ikke jeg heldigvis. De er kanskje litt tunge til tider men xD

 
 

Så når jeg setter dette til en enhet, går det jo liksom opp for meg at egentlig så har jeg ganske mye jeg liker med meg selv. Og det er jo ganske fint.

PS: Dette er ikke noe skryteinnlegg om meg selv, jeg har fremdeles mange ting jeg ikke liker med meg selv, men jeg føler at det kanskje kan hjelpe andre å se hvordan jeg prøver å vri negative tanker om til positive.

Hva liker du med deg selv?


#psykiskhelse #selvtillit #selvbilde #selvfølelse #motivasjon #happyÉn kommentar

Om det''unaturlige'' (osv)

31.01.2012 kl.13:33

Sv:

Tips til billige restuanter i Tromsø ? Ja kina resturanger (som jeg fikk høre)

Om jeg har tengt mere på å skrive bok? Mhm, det har jeg. Jeg har VELDIG lyst til det, men jeg kommer aldri i gang med det:/

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com