hits

Dyreplageri i Bergen (igjen)


Denne gangen har en fyr kjørt bort til en dame som gikk tur med hunden sin, rullet opp vinduet og skutt hunden med en softgun eller luftpistol.. Hunden måtte selvfølgelig til dyrlegen, men overlevde.Gjerningsmannen kjørte i en hvit gammel mercedes med sotete vinduer, og bilen var bulket på baksiden. Den hadde også en ripe, som det så ut til at eieren hadde prøvd å fikse selv. Han var hvit, med mørkt hår. Vis noen i Bergen ser denne bilen, må de ringe politiet, som faktisk har begynt å få opp øynene for hva som skjer for tiden. De har også gitt klar beskjed om at vis noe lignende skjer, må man ringe til dem.

Artikkelen og bildets kilde finner du her.

#dyr #dyrevern #hund #bergen #hildur90 #mshildur908 kommentarer

Ida-Kathrin

01.02.2012 kl.17:51

åh, blir så irritert! at nån klarer å gjøre noe slik!:( bra den overlevde! :/

Hildur

01.02.2012 kl.18:22

Ida: Ja må være noe feil i hodene deres når de klarer å gjøre noe sånt. Skikkelig mangel på empati.. Skikkelig synd på hunden, men bra den overlevd da. Trur ikke den ble så veldig skada heldigvis :)

Om det''unaturlige'' (osv)

01.02.2012 kl.19:35

Huff, stakker hund! jeg hater dyreplageri, huff... å jeg hater misshandlere av alle slag!

Sv: Min kjære sa at det er den plassen som er billig (hun er i fra Ttromsø<3) Jeg spurte henne jeg, hehe:)

Ja, det er synd at jeg ikke har kommet igang med boken min, men jeg skal (aner ikke når:/) Mhm, jeg har god tid vet du:)

Jeg skjønner hva du mener:)

Hildur

01.02.2012 kl.19:47

MineEgeneÅndeligeOpplevelser/H: Ja, at ikke alle kan forstå at man skal være snill med både mennesker og dyr, forstår ikke jeg. Burde bli strengere straff på sånne ting i Norge. Nå kan du drepe et menneske i kaldt blod, og komme ut av fengsel etter sånn 5 år. Noe jeg synes er alt for lite, med tanke på at du faktisk har tatt fra et menneske livet. Og dyreplageri er jo nesten ikke noe straff på..

Ida Christine West

01.02.2012 kl.19:50

Helt sykt jo! hadde noen gjort noe slikt med bikkjene mine hadde jeg ikke nølt med å skyte tilbake!

Hildur

01.02.2012 kl.19:56

Ida Christine West: Mhm. Man får begynne å gå rundt med paintballpistoler i lomma eller noe sånt.. :P

Men noe bra kom ut av dette virker det som, politiet har endelig fått opp øynene for det som skjer.. Trist at det skulle så mye til da..

Ida Christine West

01.02.2012 kl.20:05

Ja kanskje det! Men det burde virkelig ikke være nødvendig! :P Huff, sånne folk burde virkelig fått noen år i fengsel!

ja, Det er bra. men de kunne godt brydd seg litt mer litt før.

Hildur

01.02.2012 kl.20:08

Ida Christine West: Burde ikke vært nødvendig nei :P Synes straffene i norge er alt for svake. Det er greit at de som havner i fengsel skal rehabiliteres ut i samfunnet igjen, men de må jo liksom bli straffet for det de har gjort. Å sitte i fengsel i ei måned eller så er ikke straff nok for å ha plaget dyr..

Politiet skulle brydd seg for lenge siden!

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com