hits

Hellas forbyr dyr i sirkus!


Hellas er det første landet i Europa som forbyr bruken av dyr i sirkus og lignende forestillinger. Dette skjedde pga en kampanje av ADI og GAWF, støttet av over 50 forskjellige lokale dyrebeskyttelsesgrupper. Den nye loven skal også inneholde flere lover omkring løshunder osv, men akkurat det har jeg ikke funnet noe info om.


Bilde og artikkel finner du her.


Mange land har forbydd ville dyr i sirkus, sånn som Danmark, Peru, og det er jo en start iallefall, ettersom ville dyr faktisk er ville dyr, og som absolutt mistrives i sirkus.

Det første landet som forbydde alle dyr på sirkus var Bolivia, for ca et år siden, så er gøy å se at flere har begynt å gå i Bolivias fotspor.

Håper flere land følger Hellas og Bolivia sitt eksempel, og forbyr alle dyr i sirkus. Selvfølgelig finnes det nok sirkus, med bare tamme dyr som har det ganske bra, men flesteparten tror jeg faktisk lider. Og da er det bedre å forby all bruk av dyr på sirkus, for da vet man at det er ikke noe dyreplageri der iallefall..

Dessuten er sirkus uten dyr så mye kulere å se på enn de med dyr. Jeg vil heller se på mennesker som gjør fantastiske ting, enn dyr som gjør kjedelige ting under tvang.

#dyr #sirkus #dyrevern #forbud #animal #hildur90 #mshildur902 kommentarer

happypaw

04.02.2012 kl.20:25

Heia Hellas!

Hildur

06.02.2012 kl.00:11

happypaw: Enig :D

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com